13 July 2009

Flori parfumate

Nu inteleeeeeeeeeeeeeeg si pace, pur si simplu nu ma prind nene la o groaza din reclamele aflate acum la tv, nu stiu ce vor de la mine, care e treaba, care e ideea si care naiba e legatura (pe principiul "mere cu pere si s... cu prefectura"). Dar cel mai rau ma nedumereste Dero cu flori parfumate- de ce ar trebui sa ma bucur ca detergentul meu imi daruieste flori???? Ce e normal in chestia asta??? De ce e asta un beneficiu, de unde pana unde??? Adica, helooooo, detergentul spala rufe. Punct. Bine. Si miroase bine. Cat mai bine. Atat. Cum o face: cu stelute, bilute, particule, floricele sau inimioare... ma doare in cot, doar sa-mi spele rufele bine si sa miroasa frumos la final. Curte imi face iubitul. Flori nu vreau de la detergent si, cu siguranta, nu gasesc funny sa dau in revista peste un plic sigilat pe care cand il deschid sa mi se imprastie pe canapea si pe covor diverse "floricele mov". Not funny, ca nu ai idee ce deschizi si faci mizerie. Si nu-mi pasa ca e "cu drag" de la al meu "curat, parfumat, catifelat" (wtf? parca e scrisoare de dragoste) detergent Dero, cand vad mizeria de pe jos, am eu un mesaj "de drag" pentru el.

3 comments:

Supergirl said...

Pai daca faza cu dero lichid nu a mers atunci au incercat ceva nou,diferit. Ca tot felu de particule au si ceilalti detergenti, dar nu au flori. CAm asa sta treaba, nou si deosebit sa fie sa atraga publicu, in rest spala nu spala nu le pasa.

Unknown said...

4 cuvinte pentru tine: nu esti in target! :)):)):))

Zu said...

Dero lichid imi placea, culmea :D... iar cu florile, ok, nu sunt in target, dar ei singuri s-au varat in revistele pe care le citesc :-))