23 June 2009

Intalniri

In ultima vreme am avut cateva intalniri plecate de la prezenta mea in lumea virtuala si iata ca, desi ma chinui de ceva timp sa ajung sa scriu de ele, doar azi am gasit cu adevarat momentul potrivit sa-mi adun gandurile. So:

1. Vineri am auns la intalnirea Mafiei mamicilor. Yep, am iesit din barlog si, cu odrasla in carut, am patrulat pana la Verde Cafe, unde am gasit o atmosfera de nota zece :P. Asa am ajuns eu "mafioata" si piticot s-a procopsit cu porecla de "bebe Zu" :-)) (nice one :D)... A fost placut, am avut ocazia sa ma cunosc in realitate cu persoane pe care le citesc, iar asta a fost grozav (nu mai insir pe toata lumea, cine a fost se stie :-))... iar pentru mine intalnirea a fost si utila pentru ca am aflat cateva raspunsuri la intrebari ce ma preocupa (Klára mi-a dat ceva sfaturi tare bune iar Crina mi-a oferit o demonstratie rapida despre cum e cu sling-ul). Plus o surpriza majora venita de la Sanziana si Dan: carti!!!! Wow, sunt teribil de fericita, o sa le impart intre bebe si gogoasa (gogoasa despre care am si povestit cu cei doi, pentru ca este din aceeasi generatie cu baiatul lor, iata ce coincidenta) pentru ca eu deja ma gandeam sa incep sa-i citesc lui bebe, sa "prinda gust", asa ca ce surpriza nimerita, multumesc frumos :-)... Bonus: niste fotografii superbe, ma inclin in fata fotografului care a reusit ce ma chinui eu sa fac de patru luni incoace :-)).

Concluzia: e greu singura, zi de zi cu copilul tau langa tine... si e tare placut cand ai cu cine sa "te joci de-a mama" :D (pentru ca e si tare frumos, ce credeati??? :P)

2. M-am intalnit cu Oaki. Generatii diferite, motiv pentru care mai intai am ezitat, gandindu-ma ce babeta sunt :-)) iar mai apoi m-am simtit tentata sa-i torn pe gat toate marile descoperiri date de vasta mea experienta de viata (sper ca nu ma ia nimeni in serios, da???). Pana la urma am ajuns sa vorbim mai multe ore decat preconizam si eu ma declar impresionata de o tanara care chiar e determinata si vrea sa si faca ceva. Asta pentru ca atunci cand am predat la facutate am fost extrem de descurajata de atitudinea "lasa-ma sa te las" ce predomina. Ei bine, Oaki are initiativa si eu zic ca asta e mare lucru :D.

3. Bu, bebe si cu mine am fost invitati la Imaginarium. Eu ador jucariile. Mai ales pe cele educative, e punctul meu slab, gaura neagra unde preconizez ca se vor duce banii, vai mie! Iar magazinul cam asta are, tot felul de chestii care mai de care, cateva extrem de ingenioase si originale... Si catalogul, ah catalogul (pe care evident ca l-am studiat in detaliu pentru ca hélas, ador si cataloagele) mi-a bagat bine de tot in cap cateva chestiuni pe care trebuie "neaparat" sa i le iau odraslei :-))...

10 comments:

Sabina said...

in sfarsit ai iesit din anonimat! bravo, bebe-zu, ai reusit s-o scoti pe mami din barlog. sunteti niste frumosi!

Oaki said...

Hei, si mie imi pare bine ca te-am cunoscut, si cum sa fi babeta? Copii, Zu ruleaza fin:)
Multumesc pt aprecieri, si eu am invatat destule din discutia aia:D

Ceska777 said...

Psssssssst! Si unde sunteti voi in pozele de la Cafe Verde?????

Sabina said...

ceska, sper sa nu se supere zu ca dezvalui, ea e cea in negru si ochelari cu rama neagra. am recunoscut-o dupa degetel
:D.
zu, inca o data, sper sa nu te superi pe mine.
ps. a pus un pic de carnita pe el, ca arata ca amalia mea la 9 luni.

Zu said...

Multumesc de aprecieri, da, piticul are 7 kg si eu ma cocosez... si cum vine chestia cu "am recunoscut-o dupa degetel :D" ??? ca mor de curiozitate... :-))

Sabina said...

dupa flacau :))) ca-l tineai in brate si radiai toata. chiar, numele lui bebe cand ni-l dezvalui?

Unknown said...

Ai scos pozele pana sa apuc eu sa le vad? :(

Ma bucur ca ti-a placut intalnirea si ca v-ati simtit excelent!

La cat mai multe!

mariamirabela said...

Intrebarea mea este alta: cine v-a invitat la Imaginarium? Ca mi-as dori sa ma invite si pe mine!:) Sau trebuie sa am bebelusul in entitate separata (ca sa te citez) ca sa pot sa fiu invitata la Imaginarium?

Andreea Badran said...

@ mariamirabela: si eu am fost invitata la imaginarium, m-am trezit cu un mail chiar, de la manager personal, care m-a cules de prin blogosfera feminina ... acum am card si cadou pt philip ...trebuie sa ma duc sa-l iau. Da o fuga si completeaza un formular. Sau scrie-le direct. Trebuie sa exite o posibilitate. Daca nu, te ajut eu si-ti dezvalui adresa tipei.

Zu said...

@ Sabina: O iau si eu pas cu pas...

@ Silvia: nu... Da, a fost tare placut, mai mergem, speram sa cunoastem cat mai mult lume (mda, vorbesc la plural, e grav, am devenit o "mamica" dusa, din categoria celor care vorbesc si in numele odraslei... :D).

@ mariamirabela si Andreea Badran: well, Andreea a dat raspunsul complet :-))