19 May 2009

Zile pline

Cred ca iesim mai mult acum, cand avem copilul, decat ieseam inainte :D. Intai am fost la o intalnire cu colegii de generala, unde nu, nu mi-am recunoscut propriul coleg de banca, cel caruia ii dadeam cu cartea de romana in cap (era cea mai groasa...) :-)). Evident ca a fost si odrasla, ca doar am stabilit ca ii place la terase... E fantastic: doarme cumintel in carucior si daca totusi se trezeste afiseaza o privire inocenta... toata lumea il ia de ingeras. Dar eu stiu cum poate sa si urle... :-))... Ziua urmatoare i-am facut cunostinta cu o fetita nascuta exact in aceeasi zi cu el, acelasi an: mai grasuta ca piticot (domnul are 6, doamna 7 kg..) si somnoroasa nevoie mare... Mai apoi l-am facut pachet si dus la munte, unde a fost rasfatat de ambele perechi de bunici. Pentru ca, dupa ce nu il mai vazusera de la nastere (traim in orase diferite), bebe a ajuns sa se reintalneasca si cu socrii mei. Ooooooooooo, ce surpriza a fost pentru ei cat de mare e piticot, chiar eram curioasa sa le observ reactia, stiind cat de mic era la nastere, cand il vazusera ultima data ... Iar pe final l-am dus si la intalnirea cu colegii de facultate, unde a dormit bustean, nefiind impresionat de lumea publicitatii :D... A! Si undeva intre toate astea parintii mei ne-au dus (pe bebe si pe mine) la plimbare in Cismigiu, sa vedem lebedele negre...

Ce avem in plan? Maine il duc la coafor, ca tot ii cade parul in draci :-)) si cred ca vineri la Baby Expo, unde am si castigat o invitatie :D. Joi ma duc sa ii atac pe aia de la primarie, cu trusoul si prima de nou nascut, ca nu mi-am ridicat banii prima data (long story). Iar in weekend se intrezareste o aniversare, adicatelea un nou prilej de terasa :-)).

3 comments:

Andreea Badran said...

Pai si pe Ioanid cui il lasati?

Realwedding said...

Being mom sounds fun :)

Zu said...

In Ioanid am vrut sa ajungem vineri, insa Bu a facut pana la masina si asta a devenit prioritatea serii (e o explicatie mai lunga :D). Daca ma vor mai tine picioarele am sa ajung pe finalul saptamanii acesteia, daca nu... well, o sa zac pe acasa cu picioarele in apa rece si o sa aman pe saptamana viitoare :-)).

Being mom e tare mult fun- bebe si cu mine trecem printr-o perioada buna... iar eu incerc sa-mi incarc bateriile pentru ce urmeaza (cresterea dintilor, mersul taras prin casa... ) :-)).