15 April 2009

Today

Well, azi am umblat ceva impreuna cu bebe: am fost la coafor (unde am lasat amintire un scutec plin de pipi :D) si apoi la mall (unde bebe a si luat masa- in oras :-)). Evident ca i-am cumparat hainute, ce puteam sa fac si eu... am zis ca nu, ca ma tin tare, dar am nimerit la reduceri si chiar a fost super ok, tot vroiam sa-i cumpar o salopeta, niste blugi ceva... By the way: eu nu reusesc sa ma impac cu ideea pantalonilor fara capse intre picioare, mi se par incomozi in conditiile in care ii schimb scutecul de cateva ori pe zi.

Mi s-a confirmat a n-a oara faptul ca bodyguarzii sunt obiecte de decor care se uita la tine cu interes in timp ce te chinui sa cocoti un carucior pe trepte in sus. Adicatalea "the fish doesn't think... the fish knows everything iar bodyguardul nu gandeste ci pazeste": el nu se poate deplasa din "obiectiv" pentru a ajuta pe cineva pentru ca nu este in fisa postului lui. De parca bunavointa si bunul simt sunt chestiuni care tin de fisa postului... Oh, well... mizilicuri. La fel ca si rampele din oras, majoritatea proiectate in bataie de joc. Preferatele mele: farmaciile fara rampe sau cu rampe care dau direct in usa blocata, cea de alaturi fiind cea functionala. Da, sunt sigura ca se poate deschide la nevoie, dar pentru asta trebuie intai sa ajungi inauntru sa ceri sa se deschida :-))- la fel si cu afisul care informeaza candid ca exista rampa mobila si ca trebuie doar solicitata- va bene, cum ajungi pana inauntru ca sa o soliciti, presupunand ca esti singur in oras, lucru perfect posibil ca doar nu o sa umbli non stop insotita, ca nu esti incapabila brusc???

6 comments:

Unknown said...

Welcome to the jungle! Crede-ma, astea-s primele probleme dintr-o insiruire ulterioara.

mariamirabela said...

Daaa, este idilic! Si eu am inceput sa ma uit la rampele de la metrou si din magazine. Si la un carucior rezistent care sa fie urcat pe scari!

Si spune-ne si noua unde sunt reducerile astea la hainutze bebelusesti ca vrem si noi! Multumim!

Zu said...

So far am noroc cu un carucior foarte usor- :-)) cred ca e cel mai mic carucior posibil... Insa m-ar placea sa gasesc undeva accesorii pentru el, de exemplu ma gandesc la:
1.un carlig... ceva de prins pe maner ca sa pot agata o sacosa de el
2. foarte important, o modalitate de umbrire suplimentara a copilului- am copertina insa uneori nu e de ajuns si il deranjeaza soarele puternic pe fata iar eu nu stiu ce sa fac (am vazut ca exista umbrelute dar poate mai exista si alte variante...)
3. poate niste jucarii pt bebe- am vazut ca sunt cele de pus in fata copilului atunci cand sta in fund (sunt ca un sirag) insa acum sta culcat si mi-ar placea sa aiba ceva deasupra...

Reducerile sunt la Z- eu am fost in Mall Vitan si aveau lucruri dragute.

Unknown said...

Cu rampele am patit-o si eu din plin, am si zis ca ar trebui ca cei ce le realizeaza sa fie nevoiti sa urce 1000 de carucioare zilnic. Noroc cu diversi binevoitori care-si fac milostenie si ma mai ajuta si pe mine in munca asta sisifica. Totusi n-am vazut pana acum chestia aceea cu rampa la cerere.:?

Zu said...

Din pacate am uitat unde era...

Unknown said...

Ai un premiu la mine pe blog. :))