24 April 2009

Carantina

Sunt bolnava. Ieri m-am trezit cu febra 39.3 si frisoane, ardeam toata sub patura si ma durea capul ingrozitor. Plus dureri in gat. Se pare ca e gripa, nu mi-e prea clar de unde am luat-o insa e urata rau. Asa ca sunt in carantina: mama si Bu (mai ales Bu) m-au sechestrat in dormitor, sub paturi. Nu am voie langa pitic- ma uit la el de la distanta. Nu pot nici sa alaptez. Preferabil sa nu ma frasui prin casa. Sau fiu fata cuminte si sa stau in pat, ca sa ma fac bine repede.

Noroc ca bebe nu are nimic. Iar mie, dupa o noapte teribila, temperatura mi-a ajuns la 37.7. There is hope...

8 comments:

cookie said...

of, take care, get well soon:D

mariamirabela said...

ups, asta de unde a mai venit? Sanatate multa si rapid, rapid ca piticul are nevoie de tine! Nu ca Bu nu s-ar descurca! :)

alina said...

În primul rând sănătate multă și să nu contaminezi pe nimeni din familie, mai ales pe bebe!
În al doilea rând, dacă te simți în stare, alăptează, nu-i face nici un rău copilului, din contră, îi transmiți anticorpi prin lapte, e ideal să o faci. Ar fi păcat să renunți așa devreme.
Ți-o spune una care a trecut printr-o viroză cumplită la 3 luni după naștere, în tandem cu bebelina care nu vroia să mai sugă, și am rezistat eroic 4 zile cu temperaturi peste 39 amândouă, în spital. Episod care nu a lăsat nici o urmă! Și de unde puteam înțărca fata la 3 luni, am ajuns până la 15!

Multă multă sănătate încă o dată!

Unknown said...

Sa te faci bine urgent. :)))
Teoretic poti sa-l alaptezi daca porti o masca pe fata ca sa nu-i transmiti virusul prin aer. Ar lua si ceva imunitate de la tine. Mai gandeste-te. Intreaba si doctorul. Prin telefon eventual.

Zu said...

Well, ca am ajuns la o temperatura normala, asa ca e spre bine. Ma mai doare teribil de tare in gat, insa trece si asta. Se pare ca e de la iminitatea ma scazuta dupa nastere si cu alaptarea... whatever.

Multumesc de incurajari, aveti dreptate, e pacat sa renunt si nu intentionez sa o fac. Doctorita mi-a spus sa nu il alaptez decat dupa o jumatate de zi sau o zi intreaga in care sa nu mai am febra. Iar de ferit de el, cred ca a fost mai bine pana cand m-am mai limpezit si eu, macar am stiut ca el e ok... Se pare ca m-a ajutat si pe mine sa ma pun mai repede pe picioare, acum sper sa nu se intoarca...

Oaki said...

Hei zu:)
get well soon.
ai o leapsa.

Unknown said...

Ma bucur ca te simti mai bine!

Zu said...

Oaki, imi pare rau dar eu nu vad leapsa respectiva- m-a afectat asa de rau gripa asta??? :D

Silvia: multumesc, sper ca nu m-am bucurat prea devreme...