20 March 2009

Reclame

Capul meu nu intelegeste care e treaba cu reclama aia de la Sensodyne cu Monica Davidescu??? Adica:

1. Doctorul ala are o mutra de pampalau, ceva teribi, zau daca iti vine sa te increzi in sfatul lui...

2. Monica Davidescu e actrita, nu??? Si inca una destul de ok, din ce stiu eu. Atunci de ce joaca atat de prost??? Nu e naturala, credibila, nimic... E rece si intepata.

3. Doctorul ii propune sa se spele cu doua tipuri de pasta de dinti? Ma scuzati: simultan sau alternativ??? Care e concluzia: face tratament de albire, nu mai face, foloseste Sensodyne Sensitive sau Whitening sau amandoua sau ce???

La fel, capul meu nu a intelegit decat cu explicatii detaliate de la Bu care e treaba cu reclama Doncafe. Se plimba personaje mascate prin peisaj si, stupoare, un individ usor labil psihic se zbuciuma de mama focului pe langa o cafea. Si??? (clipit perplex din partea mea). Bon, ma prinsesem eu ca tipa mascata e tot aia cu cea de la final si ca individul e cam obsedat de ea si ma oprisem aici, zicand ca e un spot de atmosfera si atata ma duce capul, insa nu, nu imi picase fisa ca el o gaseste/ atrage cu ajutorul cafelei pe care o inventeaza (cu suflet), care il ajuta sa-i aminteasca figura ei si sa o gaseasca (sau asa ceva, ca tot sunt usor in ceata...). Bine, bine, sa fiu si serioasa: prea multe cut-uri, prea complex, prea multe indicii de descifrat (piste).

4 comments:

Unknown said...

Da' ce parere ai de pronuntia cuvantului "whitening" de catre aceeasi Monica? Pe care si eu o credeam o actrita buna....

Anonymous said...

un mister si pentru mine, Zu.

din calupul publicitar actual, e foarte tare reclama la Orange, cea cu alegerile.

Andreea Badran said...

@ silvia: exact, exact asta am observat si eu. Reclama ca reclama, dar pronuntia de la sfarsit ...

Zu said...

Ooooooooooooo, da, cum am putut sa uit de cireasa de pe tort??? Si pe mine ma lasa mereu masca...