24 February 2009

Motive de bucurie

Ieri am aniversat un an de la casatorie. Cadoul? Mogaldeata oracaitoare, evident :-). Ok, ok, am primit de la sotul meu un maimutoi cu buzele tuguiate a mirare exact ca odrasla noastra cand cauta mancare :-)) (hei, am scris in rime...). Nu imi vine sa cred ca deja a trecut un an, eu inca nu m-am obisnuit complet cu ideea. Btw: oare unde imi este verigheta???? Ar trebui sa o caut, desi nu stiu daca saraca merita sa o port si sa o var prin atatea substante "nocive" generate de copil...

Un alt motiv de incantare, surpriza absoluta, a fost gestul lui Powerpuffcookie (da, are un blog cu mancare, nu va uitati daca sunteti pofticiosi, eu tot suspin la cate o idee si ma intreb care e reteta, ca din descriere pare simplu, insa...). In fine, am facut eu o paranteza lunga aici, ca doar daca e vorba de mancare sunt o pofticioasa incurabila, insa ideea este ca mi-a facut o surpriza tare draguta- din pacate nu stiu daca am voie sa spun si nu doresc sa ma bag in intimitatea nimanui, pot doar sa precizez ca este vorba de ceva ce stia de pe blog ca imi place si la care ea avea acces (suna misterios, nu??? :D) si ca da, evident ca m-am bucurat tare mult, insa cred ca mai mult decat cadoul mi-a placut gestul ei extrem de dragut (venind din partea unei persoane care ma cunoaste doar prin intermediul blogului).

Asa ca e bine. Sunt happy. Chiar nitel cam siropoasa, zic eu... :P

9 comments:

Ceska777 said...

Felicitari! Va doresc sa ajungeti sa aniversati 100!

alina said...

la muuuulti multi ani!!! :)))

mamica de Sebastian said...

La multi ani fericiti si sa apucati nunta de aur.Apropo nici eu nu stiu unde mi-e verigheta:))N-am purtat-o de vreo 7 ani:))

cookie said...

La multi ani! Sa fiti fericiti:) Multumesc si pentru cuvintele frumoase:D

Unknown said...

La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si sa petreceti alaturi de mogaldeata mica!

Andreea Badran said...

Uite, asta trebuie sa fie explicatia pentru care bebe Degetzel a vrut sa se nasca mai devreme. Ca sa prinda si el aniversarea voastra!
La multi, multi ani fericiti impreuna!

Zu said...

:-) multumim. Bu si cu mine avem de fapt muult mai multi ani in spate, insa cum nu am reusit niciodata sa ne dumirim care este "ziua noastra" nu prea am aniversat anii de relatie. Mai ales ca nici nu reusim sa cadem bine de acord privitor la momentul inceperii relatiei noastre- lui ii iese cam cu jumatate de an in plus :D.

Anonymous said...

:) Ce frumos!
La multi ani!

Zu said...

:-) multumim frumos.