27 January 2009

Daisy Hope

Tot am vrut sa scriu de asta si iata ca "gogoasa" mi-a amintit, cu una din replicile acelea fantastice, tipice copiilor... afirmand despre cateii pierduti, ca sunt catei care "isi pierd amintirile"... So, ajutati niste catei sa-si creeze noi amintiri sau macar sa aiba parte de o viata mai frumoasa:

"Adăpostul Daisy Hope are nevoie de ajutorul vostru - nu mai au mâncare pentru cei peste 300 de câini pe care îi găzduiesc.

Îi puteţi ajuta cu mâncare pentru câini (o puteţi duce chiar voi), cu o donaţie sau adoptând un patruped.

Ca să vă faceţi o idee, 100 RON pe lună înseamnă pentru ei 35 kg de hrană uscată. Cu tratamente medicale, hrană, întreţinere şi curăţenie, cheltuielile pentru fiecare căţel sunt de 10-12 euro / lună.

Pentru cei care vor să ducă personal mâncare, să ajute sau să adopte un căţel, adăpostul Daisy Hope se află pe strada Drumul Săbăreni 131-137, în zona Giuleşti.

Pentru alte întrebări / sugestii, scrieţi-i Cristinei pe kchrisstine@yahoo.com (e o prietenă a Fundaţiei, care a iniţiat acest apel)

Donaţii pot fi făcute în contul Fundaţiei:

Fundaţia Daisy Hope - sediu social: Str. Visarion nr. 12, Bucureşti, Sector 1.

Cont IBAN: RO48 ARBL 2000 0010 1640 RO01 -LEI
RO05 ARBL 2000 0010 1640 EU01 -EUR
RO62 ARBL 2000 0010 1640 US01 -USD
RO88 ARBL 2000 0010 1640 GB01 -GBP (COD SWIFT: ARBL RO BU)
Banca Anglo Română, Bucureşti"

(eu am gasit mesajul la Loredana, insa citatul este de aici)

4 comments:

Anonymous said...

ghiont: ti-am trimis un mail pe adresa de la contact, daca ai timp, citeste-l :)

Zu said...

Din pacate nu stiu nimic... dar probabil ca doar site-ul e in paragina.

mirela said...

am si eu o babuta pe care as dori sa o aduc la adapost, alaturi de "babuta" adapostului; este semioarba, ff blanda, acum este inca in tratament, internata. II caut in continuare un stapan, dar daca o externeaza nu am unde sa o duc. Am citit cat costa intretinerea unui caine, si doresc sa sponsorizez in plus fata de ea inca 5 caini. Pot sa o vizitez si sa o ingrijesc cel putin o data pe saptamana.

Zu said...

Eu stiu de Daisy Hope de la o colega cu adevarat implicata in problema cainilor fara adapost, din ce stiu le este foarte greu si ar avea cu adevarat nevoie de orice ajutor posibil. Din pacate site-ul este in paragina, insa poate ca adresele de mail sunt inca functionale... Daca nu, pot sa incerc sa fac rost de unele mai bune.