06 January 2009

Back to 2009





Gataaaa, inapoi la oile noastre... :D nu alea de mai sus, ci unele mai bucurestene si cotidiene. Am fost la munte, alaturi de o liota de copii de diferite varste, in frunte cu gogoasa deja cunoscuta :-)). Nebunie, agitatie, gratar, schi (pfff, nu, nu eu!!!), zapada, friiig, copii fugind de Bu sa nu ii manance, copii cautand impreuna cu Bro' o comoara in curte, copil mic-mic de un an mancand diverse terciuri dubioase si bebe in burta apasand pe diversi nervi ai yours truly... dar in mod surprinzator chiar m-am odihnit, am citit mult si a fost bine.

Acum sunt deja de o zi acasa si tot nu imi explic cum pe 4 ianuarie DN1 era extrem de liber, mai liber ca oricand, am venit vajaind... dupa ce in restul zilelor a fost pur si simplu omor. Sunt ticniti bucurestenii astia... Anyway, am inceput sa-mi pun ordine in viata, am o camera plina de patut, carucior, cadita, senzor, hainute etc etc in care trebuie sa-mi suflec manecile si sa intru cu curaj, sa vad ce si cum pe acolo... am de pregatit bagajul pentru maternitate (ce naiba trebuie sa-mi iau la mine????) si de facut diverse analize/ ecografii noi, plus de mers la cursul prenatal.

54 de zile??? Pffff, intalnirea noastra cu bebe se apropie...

Eu sunt bine, mare si frumoasa, retin apa in draci, zici ca sunt burete si ma tot intreb cum s-a asezat bebe in burta, pentru ca pe mine ma loveste insistent in partea dreapta. Nu dorm noaptea (dar ce e nou in asta ???) si nu respir bine. Mi-e foame si sete incontinuu si burta mea se mareste repejor-repejor. Dar stau bine cu moralul, am o groaza de planuri- pe langa chestiunile de organizare legate de copil mai am si de organizat lucruri pe partea profesionala, plus ca m-am procopsit cu inca un puzzle 3D (de data aceasta cu turnul Eiffel) si un altul cu 1000 de piese si sa nu uitam de eterna mea pasiune pentru pictatul ceramicii, iar daca, totusi, risc sa ma plictisesc singura prin casa, pot oricand sa plec la tropaduit, macar pana la posta, sa-mi platesc impozitul, nu??? sau, well, Kika ma asteapta de ceva timp :D...

3 comments:

Unknown said...

Un an manos si frumos. Ca fructuos este deja! :)

Sabina said...

la multi ani, zu si bu si bebel!! gasesti pe net liste cu bagajul de spital, dar multe sunt inutile. fac o lista daca vrei si revin. n-am mai apucat sa fac poza cu wrapul, din lipsa de curent in acumulatori. hai ca mai e putin!

Zu said...

Multumesc frumos de urari. Trebuie sa fie un an bun, ca doar e anul in care se naste bebe :-)).

O sa caut pe net liste si da, daca e ceva ce ar trebui sa stiu... orice sfat imi e de mare ajutor, multumesc.