19 December 2008

Furtuna

Ultima zi de lucru. Weird. Strang lucruri, sterg, organizez... O sa mai trec pe aici, cu acte si diverse insa practic cam asta este si ma simt ciudat.

Bonus: cearta cu Bu. Cel mai greu e ca locuim impreuna si nu avem timp sa ne linistim. Tare mi-ar placea cateodata sa sa duca el la el acasa si eu la mine acasa, fiecare sa inchidem usa si sa ne vedem de ale noastre. Nasol. Ne lovim unul de altul prin casa si ne enervam la loc. Pe moment tare imi doresc niste spatiu, sa respir in liniste.

Si mi-am adus aminte si de un "o sa-ti scriu un e-mail" aruncat pe final de conversatie. Nu, nu e vorba de Bu. Nu, nu am vazut acel e-mail. Da, cred ca aveam nevoie de el. Mda, sunt naiva in continuare. Imi doream mult sa-l primesc, m-ar fi ajutat.

Ieri am avut niste dureri puternice la burta. M-am speriat putin. Crampe? Poate. Nu stiu... Imi iau tensiunea aproape zilnic, e factor de risc, a zis doctorul. Inghit pastilute ovale si pastilute roz. Beau sana si mananc mere. Ma ingras oricum. Obosesc repede si uit, uit, uit. E periculos sa conduc si sa ies singura din cada. De unde atata energie sa zambesc tot timpul si sa triluiesc ca o mierla???

Zi proasta? Spaime la ce va sa vina? Posibil. Nimeni nu e indestructibil, ma mai frang, ciobesc si eu. Mai am si eu temeri si indoieli. Stiu ca o sa imi revin, pe moment insa mi-ar placea sa-i schimb reactiile lui Bu, sa zgaltai bine o persoana din trecut si sa dorm dusa un somn odihnitor, culcata pe burta.

Azi e furtuna. Mai tuna si fulgera si pe la mine...

5 comments:

alina said...

Ai început să ai contracții așa-zis false (nu declanșatoare de travaliu), Braxton-Hicks. Nu te speria, dar nici nu te mai stresa, când ești stresată le vei simți mai puternic. Trebuie să ai grijă de tine!

capreleirinucai said...

da, da, nu te stresa, mai bine ia o leapsa si povesteste-ne ce ai pe birou http://caprele-irinucai.blogspot.com/2008/12/leapsa-cu-ce-am-pe-birou.html

Zu said...

Hmmm... am citit despre falsele contractii... nu stiu sigur daca asta era, pentru ca am inteles ca simti muschii contractandu-se iar la mine era mai mult o durere ascutita... Ma bucur ca a fost doar un eveniment izoltat, ca a trecut si acum sunt ok- sper sa fie totul bine, sunt convinsa ca urmeaza sa tot apara diverse simptome in ultimele luni.

Multumesc de leapsa, am raspuns (cu ceva intarziere :D).

Realwedding said...

Locuiti impreuna, trebuie sa apreciezi asta! locuiesti cu, cu Bu si nu si cu parintii lui!!!! atunci sa vezi lipsa de spatiu si libertate si..aer!!! crede-ma, stiu ce vorbesc! pupici!

Zu said...

Da, ai dreptate, teoria mea e ca e preferabil sa nu fie mai multe femei intr-o gospodarie :D.

Acum citesc postul asta din alta perspectiva, furtuna a trecut si sunt calma, atunci simteam nevoia sa ma descarc.