03 November 2008

Zu si auzul ei fin

Zu si Bro' asculta cam acelasi gen de muzica, asa ca atunci cand Bro' a sunat-o pe Zuz' si a intrebat-o daca a ascultat ultima melodie Guns N'Roses, de pe finally realizatul nou album (muuult asteptat de fani), Zu s-a entuziasmat tare-tare, a zis ca nu si ca vrea si ea. No, bene, vezi ca il da pe Kiss FM, spuse Bro' si inchise.

Kiss FM??? Ok, dar eu nu ascult postul asta... si nici nu stiu pe unde e...

A doua zi, Bro' insista: ai ascultat melodia? Nuuuuuuuuuuuuu inca... Pai vezi pe Kiss FM, zice el, e pe 106,7.

Well, Zu nu a retinut exact daca Bro' a spus 106,7 sau 102,7 sau ceva cu 100 si parca un 7 asa ca, aflata in masina in drumul spre birou, a baleiat toata scala de FM a radioului cap-coada, doar-doar o da peste Kiss FM. Ghinion: Zu a gasit pana si radio Trinitas, dar nici un Kiss FM. Epuizata si usor frustrata, l-a sunat pe Bro', intrebandu-l: unde este dom'le Kiss FM asta, ca eu nu dau de el???? Pai care Kiss FM? zice Bro' confuz... Kiss FM, cu melodia lui Guns, remember??? insista Zu. Pai eu n-am zis niciodata Kiss FM, eu vorbeam de City FM, ei au difuzat melodia...

Cum a reusit Zu sa auda in doua conversatii diferite Kiss FM in loc de City FM, e un mare mister. Care a costat-o nervi si timp, pentru ca ea in masina chiar City FM asculta, asa ca era muult mai bine daca statea locului pe postul ei in loc sa baleieze eterul. Dar, fiind in masina, a schimbat repede postul, exact la timp ca sa prinda taman prezentarea piesei si oooooooooooooo, chiar piesa dorita: Chinese Democracy in toata splendoarea ei...:-))

Acum Zu este fericita: Guns N'Roses isi lanseaza noul album. Ala promis de secole, la care nu mai spera si de la care nu stia la ce sa se astepte. Oare Guns mai poate fi Guns??? Pana una alta, se pare ca este vorba de un GN'R intors la perioada de inceput dar adaptat la "vremurile noi". Si vocea? Aaaaaaaa, vocea lui Axl este inconfundabila si Zu asculta piesa pe City FM fooooarte fericita, cu volum, ca sa auda si piticania :-).

Dupa cum spuneam, nu am ascultat decat o melodie asa ca nu pot vorbi chiar in cunostinta de cauza, insa imi era dor de Guns, asa ca merita revazuta o doza din nebunia pura Guns: aici, aici si aici- Axl dansand "tribal" cu microfonul, sau Slash coborat de pe scena, dribland securitarea... si sa nu uitam de memorabilii "pantalonasi" ai lui Axl sau de jobenul lui Slash :-))

2 comments:

mamica de Sebastian said...

Sint si io o fana Guns:),da melodia noua nu am auzit-o

Zu said...

So far poti sa o asculti chiar pe site-ul noului album (daca stai putin se incarca si porneste singura) sau pe YouTube. Albumul se va lansa oficial pe 23 nov, pana acum au dat drumul doar la acest single.