17 October 2008

Oamenii de langa tine

Urmeaza un post incalcit, pe care il voi scrie doar pentru ca sper sa-mi faca bine sa ma mai descarc...

Visul meu cand eram mica era sa am o casa luminoasa, cu o bucatarie mare prin care sa misune in voie cei patru (da, patru!!! :D) copii ai mei, un sot iubitor, o droaie de animale de toate formele si culorile si o gasca bine sudata de prieteni care navaleau pe usa tam-nesam :-). Evident ca perspectiva asupra lucrurilor s-a mai schimbat de atunci: am ajuns si eu la concluzia ca doi copii umplu spatiul la fel de bine, ca animalele e mai practic sa fie doar unul- doua iar casa, well, casa... e mai greu de obtinut. Cu sotul iubitor ce sa mai spun, i-am atasat si notiunea de "compromis" undeva acolo, pentru ca am invatat si eu ca nu, relatiile nu curg de la sine. Overall nu ma pot plange, sunt in limitele firescului. Cu prietenii insa stau chiar nasol: nu mai cred.

Si ma intreb daca sunt eu dereglata. Si ma enervez si ma ofuschez si ma inchid in mine. Oamenii sunt falsi, prea falsi si asta este clar. Dar si eu sunt ciuntita si din pacate nu inteleg de ce am ajuns aici. Si nu stiu sa ma repar, asta e cel mai grav. Raspunsul nu pare sa fie la mine ci poate la o persoana care a fugit, din motive pe care imi doresc tare mult sa le stiu. Cred eu ca s-a salvat si poate ca asta nu e atat de mult de condamnat insa salvarea ei a insemnat distrugerea mea partiala. Ciuntirea sufletului meu. Si ma intreb cum de nu isi da seama de asta??? Si de ce a fost nevoie sa se intample asa??? Ce vina am sau am avut eu????

E ca acel ciob de sticla ce iti intra in ochi si iti deformeaza intreaga perceptie asupra lumii. Ma doare si nu stiu/ pot sa ma repar singura... Incerc, dar nu prea imi iese. Iar timpul nu pare sa inchida rana.

Maine e ziua mea.

7 comments:

Delia said...

si a mea:). la multi ani zu, te citesc de ceva timp, de la badici, dar cand am citit ca maine e si ziua ta..nu m-am putut abtine. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si dragastos:). Delia

Anonymous said...

la multi ani,sa fi sanatoasa, si un copil genial, tot ce-ti doresti,si pe Bu mereu cu tine!

Laura said...

la multi ani! hope you had an awesome day. :)

Andreea Demirgian said...

la multi ani zu! sa fiti sanatosi si nu uita sa zambesti.

Zu said...

Multumesc mult de urari, e tare placut sa dai de asa comentarii.

@ Delia: wow! Stiu persoane nascute pe 1, 3, 14, 15... dar pe 18 chiar nu stiam pe nimeni :-)). La Multi Ani!

Anonymous said...

ma ierti ca vin si eu intarziere sa-ti spun La multi ani?
deci La multi ani, sa fii sanatoasa si Bu si ZU si Bebe sa traiasca impreuna pana la adanci batraneti!

Zu said...

Multumesc de urare, e binevenita oricand :-)