28 August 2008

Ofuri

Ieri ne-a murit o ruda. Era in varsta, stiam ca e bolnav si nu pot sa spun ca eram foarte apropiati, insa tot avea un coltisor in sufletele noastre. Azi e inmormantarea si am decis impreuna cu Bro' sa se duca el si sa nu le spunem parintilor care se bucura de concediu pe undeva prin Norvegia- le vom povesti cand se intorc.

Iar eu am in fata o decizie grea. Totul suna minunat, este pur si simplu grozav si ne-ar placea tare mult insa... exista riscul sa arunce in aer micuta familie pe care ne chinuim sa o construim. Sa distruga relatia dintre Bu si mine. Of, daca se intampla acum doi ani, altfel se punea problema... acum insa, cand asteptam un bebe care oricum inseamna atatea necunoscute cate nici nu ne putem imagina... poate sa fie prea mult... ce sa zic, ce sa aleg???

5 comments:

Anonymous said...

unu. condoleante.

doi. sa alegi sa ramii linga Bu. si sa ramii linga ai tai, ca vine bebe si o sa ai nevoie de sprijin. Dilema aia, orice ar fi, daca e sa fie, va astepta sau va reveni. Nu prea e momentul sa faci cine stie ce schimbare severa.

Err... voiai sa ne dam cu parerea, nu?!

Anonymous said...

eu zic sa o lasi naiba de cariera ca mai exista oportunitati, stai cu Bu, si bucura-te de familie.oricum nu o sa mai ai timp si de cariera si de bebe dupa ce se naste. serios.
cred ca de asta e vorba:D

Zu said...

Multumesc de sfaturi. Situatia este un pic diferita, nu se refera la cariera mea, insa raspunsurile voastre spun esentialul. Si si eu ma tot gandesc ca asta e ideea: Bu, eu si mogaldeata suntem cei mai importanti in ecuatia asta.

E insa fantastic cum pica lucrurile cand te astepti mai putin si cum ajungi sa te trezesti cu asa dileme dificile...

Unknown said...

Eu cred că ai ales deja. Probabil că dilema "ce-ar fi dacă?" te macină mai mult decât ai vrea.
Eu nu aş duce-o mai departe.
Ai de ales între a merge înainte pe drumul "grozav" si a-ţi clădi noua fericire pe lacrimi sau a păstra "minunea" pe care o aveţi şi care acum se completează cu... mogâldeaţa.
Îţi (vă) doresc înţelepciune în această decizie! BIG HUGS!

Zu said...

Si Bu isi doreste aceasta chestie noua grozava- chiar mai mult decat mine, dar probabil ca da, in sinea mea stiu care e varianta "safe".