05 August 2008

Iron Maiden

Concert... De data asta mi-a fost cald :-)).

Ce este interesant este ca am citit o serie de comentarii privitor la sonorizarea slaba la Metallica, iar de unde am stat eu s-a auzit exceptional... asa ca o sa presupun ca sunetul a fost aiurea la Iron Maiden doar pentru ca de data aceasta am stat undeva in dreapta scenei. Si am sa recunosc ca tot Metallica ramane highlight-ul aceste veri pentru mine, desi si Iron Maiden a fost un show excelent. Si a inceput mai repede, desi la capitolul asteptare cred ca WASP a fost cel mai crunt.

Revenind la Iron Maiden- una peste alta, super show. Primul moment, cand a aparut Bruce, am avut un soc- incepusem deja sa ma gandesc daca astia si-au schimbat cumva solistul, e unul nou, mai tanar??? Pentru ca arata slabut, fistichiu imbracat, cu o caciulita in cap, nici urma de plete si, stupoare, a inceput sa sara/ topaie/ alerge pe scena cu o mobilitate fantastica, pe care, zau, EU nu o am... iar el o are 50 de ani. Dar vocea era a lui :-), so, a trebui sa accept realitatea si sa ma holbez uimita la el cum a continuat in acelasi ritm tot concertul. Incredibil!!!

In fine, cand a aparut cu o "chestie mayasa" plina de pene pe cap, a fost socant again :-)).

In rest, schimbari de fundal la fiecare melodie, flacari pe scena, un Eddie imens "vaslind" in spate si cu artificii in ochi, plus un cyber Eddie care a patrulat nitel pe scena... un stadion cantand la unison, o mare de brate in aer... au facut show.

Cateva inregistrari aici, aici si aici. A, si scena arata cam asa.

Acum mi-a mai ramas marele regret legat de Manowar- nu m-am dus in Bulgaria pentru ca am fost sigura ca vin in Romania, pfff, iar anul viitor daca vin again in Bulgaria, nu stiu ce fac... oare pot sa il las pe "tati" cu copilul si ma duc la concert??? :-)

2 comments:

Anonymous said...

Vezi la mine pe blog un video cu Bruce cand avea plete :P

Zu said...

Cam asa ma asteptam sa si apara pe scena :-)...