05 August 2008

Dileme

So, detalii despre Iron Maiden acusica... pana atunci doua intrebari rapide (pentru sufletul meu de incubator chinuit):

1. Cam pana in ce moment pot sa conduc masina???
2. Cam pana cand pot sa fac gimnastica??? Si, foarte important, cam la cat timp dupa nastere pot sa reiau mersul la sala???

Serios, daca imi puteti da ceva informatii, pls help.

7 comments:

Anonymous said...

Le poti face pe amindoua fix pina ti-e tie confortabil sa le faci.

Probabil si doctorul tau va avea ceva de spus despre asta, dar mie mi se pare ca ar fi mai inteligent sa iti asculti corpul si sa faci ce-ti zice el, decit sa aplici un model, fie el si acceptat medical.

Zu said...

Cam asa ma gandeam si eu, insa nu mi-e clar daca e ok sa fac gimastica dupa nastere, daca nu afecteaza, hmmm, "mancarea" lui bebe :D.

Anonymous said...

Am vazut si eu pe un forum undeva chestia aia cu sportul si alaptatul, da' mi s-a parut genul ala de legenda creata de oamenii comozi ca sa aiba o scuza sa nu faca sport. Si chiar cred ca doctorul e cel mai indicat sa iti spuna cind sa reiei sala dupa nastere. Daca faci cezariana e una, daca nu, e mai usor, cred.

Eu nu m-am dus deloc in timpul primei sarcini si abia dupa vreo sase luni dupa ce am nascut (cezariana, timp cu bebe, lene, u know).

Dar acuma (12 saptamini:)) incerc sa fiu mult mai activa si sa nu ma mai (doamne fereste!) ingras ca la primul bebe :) So, parerea mea: du-te la sala, dar ai mare grija la semnale: daca simti ca ceva nu-ti prieste, stop si pauza! si apoi mai incet si tot asa... din aproape in aproape.

Anonymous said...

desi n-am bebe, am nepotel si cum am stat cu sormea f mult in timpul sarcinii, pot sa spun ca aproape am nascut eu. despre condus, din cate stiu eu legal ai voie cam pana prin luna a 5-a. dar sormea de exemplu a condus pana la inceputul lunii a 9-a...asa ca, neoficial, depinde de tine.
cat despre sala, tot sormea se ducea si in timpul sarcinii si dupa la o sala la un tip care facea cu ea exercitii speciale pt "starea" ei...care sa actioneze exact acolo unde e nevoie. asta ca sa nu risti sa faci exercitii dupa ureche care sa iti dauneze si tie si lui bebe.

pana una alta, felicitari! sa fie un bebe sanatos si dragalas

Zu said...

Multumesc mult, imi sunt de mare folos comentariile voastre, pentru ca, well, e cava nou pentru mine si ma tot ciocnesc de necunoscute :-)

Ana said...

zu, esti foarte simpatica! si dinainte de mogaldeata.

Zu said...

Eeeeeee, tare mult imi place sa aflu cine ma mai citeste si ce gandeste, multumesc de motivul de bucurie si de compliment :-).