22 July 2008

Detergentul si zodia

Nu sunt in targetul Dero. Singurul moment in care m-au prins si am inceput sa-l cumpar a fost cu noul Dero lichid. Bon. Insa nu inteleg neam chestia cu zodiacul si cristalele, imi pare rau dar nu, nu ma prind care e ideea.

In primul rand, nu prea se intelege ce canta/ spun cei din spot. Apoi, ok, ajungi sa te dumiresti ca exista noul Dero zodiac in care poti gasi cristale colorate conform zodiei tale. Si??? Care este beneficiul, ca eu nu m-am prins iar spotul nu precizeaza nimic in sensul asta. De fapt, nici macar nu te dumireste care e legatura intre detergent si zodiac (hai, cu cristalele mai inteleg- rufe stralucitoare/ pietricele stralucitoare)...

Care e chestia? Marele castig? Cumperi Dero zodiac, rufele tale sunt la fel de curate si daca iti cumparai "vechiul" Dero, insa primesti in plus un cristal colorat= o pietricica stralucitoare. Cu care ce faci? Te entuziasmezi ca o vezi si... o pui pe un lantisor? Pe mileul de pe televizor? I-o dai copilului sa se joace cu ea (eventual sa o si inghita)? Ce faci cu pietricica???? Ca eu asta nu inteleg: care e marea chestie cu detergent-zodie-cristal colorat??!?

8 comments:

Anonymous said...

salut...stii cumva link-ul de la reclama asta?sau de unde pot sa iau si eu video-ul?As fi foarte recunoascatoare.Mersi take care

Unknown said...

You are son not in target! :)

Zu said...

@ anonymous: Din pacate nu am link-ul- si eu am cautat reclama...

@ mihai: Who's in target??? :-))

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

pai daca atunci knd cumperi dero zodiac rufele tale sunt la fel de curate k si knd ai cumpara, cum spui u, "vechiul" dero, numai k in dero zodiac gasesti si o "pietricica", beneficiul e destul de clar. Dc sa cumperi dero simplu daca in dero zodiac gasesti si o pietricica? O poti folosi k ornament (trebuie sa recunosti k sunt destul de dragute), sau poti sa le colectionezi. Oricum, daca detergentul e la fel de bun in ambele variante, dc sa nu primesti ceva in plus??? Adica, hello, nutzi dai seama.

Anonymous said...

link-ul unde se poate viziona reclama este: http://www.youtube.com/watch?v=uWMGEMi1bGE

Zu said...

Corect, intre a cumpara un pachet simplu si unul cu "ceva", normal ca il vei lua pe cel cu ceva in plus.

Insa asta nu inseamna ca atunci cand faci o promotie poti da ca premiu orice minunatie, de la sprancene false pana la un furtun de gradina. Pentru ca ideea e sa te legi de brandul tau si sa subliniezi ceva legat de el. Milka vorbeste despre ciocolata din Alpi, asa ca te trimite intr-o excursie in Alpi... Sprite este neconventional si iti da premiu un tricou imens... etc etc.

Aici nu inteleg eu legatura detergent- zodiac- cristale. Mi se pare prea firava si mult prea putin explicata/ sustinuta in comunicarea promotiei.

Nu stiu daca e un singur "anonymous" sau mai multi :-), anyway, multumesc pentru link.

Anonymous said...

da, dar nu v-ati gandit ca piatra trage la cantar? poti spala o soseta cu detergentul dezlocuit de pietricica aia :D hellooo