04 May 2008

Urari

Da, am disparut. Sarbatorile, of, treaba grea :-). Si legat de iepuras (care a fost tare dragut anul acesta si taman m-a facut sa-l cadorisesc pe Bu si pe mine cu World of Warcraft, sa ne jucam impreuna, pazea!) iata ce m-a socat pe mine de Pastele acesta politic:

1. Mi-a trimis Ontanu sms! Sa-mi ureze de-alea si alea de Paste... Stupoare! Ontanu??? Mie??? Singura chestie care mi-a putut trece prin cap a fost: de unde naiba are numarul meu de mobil???!!!... Si apoi m-am prins de marsavie: eu m-am casatorit in sectorul 2 si a trebuit sa-mi dau nr. de tel. ca sa ma poata anunta cand sa-mi iau acei faimosi 200 de eur, marele ajutor pentru tinerii casatoriti (sa-si cumpere oamenii casa si masina din ei :P). Asa, bon, da'... n-am semnat nicaieri ca vreau sa intru in baza lor de date si pe mine domnu' Ontanu a reusit sa ma enerveze rau-rau-de tot cu manevra asta. In plus, ma mai si intreb retoric cu ce bani a platit domnu' Ontanu tona de sms-uri trimise la tot "boboru'"???!!! Aud???

2. Dupa care ma mai procopsesc si cu o carte postala de la Dragos Dinca, PNL. Nu, nu mi-e clar cine este, da' eu sunt fata simtita, asa ca am citit ce mi-a scris dansul... si am ramas holbandu-ma la text:
Marea sarbatoare a Invierii Domnului sa va poarte pe aripile gandului spre inaltimi dorite, de unde sa culegeti un strop de binecuvantare, pe care sa-l duceti in casa si inimile dumneavoastra.

L-am citit de cateva ori pana cand am reusit sa pricep mesajul si sa-i deslusesc toate intelesurile profunde :-)). A! Avea si o urare (???): Lumina! Speranta! Energie!...

2 comments:

Anonymous said...

http://bloguresti.blogspot.com/2008/04/de-la-onanu-cu-preuire.html

Zu said...

:-)ma enerveaza la culme modul in care a pus mana pe numarul meu de telefon, of, de ce nu am fost mai atenta???