28 November 2007

ING pisses me off

Bu si Zu au cont impreuna la ING. Zu e titular, Bu e mandatar.

Azi m-a sunat o doamna de la ING insistand ca Bu trebuie sa mearga la banca, sa-si actualizeze datele de contact. Ok, zic eu, pasnica (inca!!!), datele lui Bu nu s-au modificat asa ca, have a nice day. Nu si nu, ca Bu trebuie musai sa mearga la banca sa-si actualizeze datele el personal. Care date actualizate, ca doar nu e nimic nou, nu intelegeti???? Doamna, zice ea, eu nu stiu, doar ca trebuie sa vina personal la banca sa-si actualizeze datele si sa semneze... Adica trebuie sa vina pana la voi sa va spuna ca nu, nu s-a schimbat nimic de anul trecut incoace si sa mai si semneze pentru asta???? Daaaa... Chestia asta e destul de absurda, zic eu, mai ales ca pentru Bu e mai greu sa ajunga pana la banca... Well, zice ea, daca nu vine pana pe 20 dec. il scoatem de pe cont ca mandatar. Ha????

Pffff. Absurd. Drove me nuts. Crdeam ca ING sunt ceva mai zdraveni la cap. O sa ii spun lui Bu sa se duca sa ii informeze ca, hei, ce chestie, nimic nu s-a schimbat !!! (optional sa le zica si ceva din suflet pentru ca l-au deranjat cu aberatii de-astea).

27 November 2007

Lecturi

Sunt tare ocupata asa ca nu am avut prea mult timp sa ma gandesc la viitorul blogului meu. Cred insa ca nu il voi omori (pffff, latura mea sadica nu va invinge :D). So:

De vazut:
Stardust. Actori buni, foarte bine jucat, bine facut, e un basm care (din fericire) nu se ia prea in serios, "condimentat" cu umor... un film tare bun pentru o seara linistita in care ai chef sa te binedispui.

De citit pe net:
- despre femei... nu mai stiu daca am mai scris despre acest post. Si "definitia anului":-))- great one (hei, exista si "intrebarea zilei" :-) )

- in caz de nunta: aici (imi permit sa adaug si "Brasoveanca" :-) )

- merita, merita vizitat si jucat, pentru ca "for each word you get right, we donate 10 grains of rice" si e si fun (link gasit aici)

- un proiect super simpatic, o poveste care merita citita si o intrebare de 1000 de puncte

- :-) good one here

- is this for real??? Dar asta????

- despre ordine, vecini ireali (sunt inca socata...) si porumbei

- si un site plin de inocenta

Despre carti intr-un post viitor pentru ca, hei, am fost la Gaudeamus si m-am intors happy posesoare de carti noi... :D

23 November 2007

Bu si Zu...

Well, blogul meu este usor suspendat insa asta nu inseamna ca Bu si Zu se plictisesc... No way:

1. Dialog pe messenger, Zu foarte ocupata, Bu vorbind despre mai multe lucruri deodata. Basic, Bu trebuia sa downloadeze ceva de pe ftp pentru Zu. Si da, evident ca am intervenit asupra dialogului pt a ascunde ceva nume.

Bu: a vb o ora
Bu: la tel
Zu: despre?
Bu: despre "x"
Bu: cum inchid
Bu: ftp-ul?
Zu: inchizi fereastra
Bu: ...
Bu: care?
Zu: cu ftp
Bu: :-)
Bu: am crezut ca ai lasat fereastra in buc deschisa
Zu: :-))
Zu: avem un dialog naucitor
Bu: :-))

2. Azi de dimineata. Exact cand ne imbracam sa iesim din casa am inceput sa-l bat la cap sa duca gunoiul, asa ca a inceput sa ma tachineze: "esti o terorista!". Eu aveam treaba intr-o parte a casei, el in cealalta, asa ca vorbeam destul de tare... si el, foarte incantat, a continuat explicandu-mi: "esti o terorista mica... terorista mica ce esti" asa ca mi-am intrat in rol si l-am amenintat ca ii torn laptele batut in cap. Moment in care am iesit pe usa grabiti si am dat nas in nas cu vecina noastra, o batranica simpatica si linistita... care astepta liftul si precis auzise cum ne complimentam noi de dimineata :-))...

3. Tot azi. Am mers impreuna cu metroul. Si cum tropaduiam noi catre statia de metrou, eu vioaie, el sobru, Bu zice:

- Nu e bine cum mergi. Trebuie sa mergem impreuna. Sa mergem ca un grup...
- ????
- Da, nu sa merg eu langa tine si tu sa te balangani...
- ... sa ce???
- ... te balangani...
- :-))

Dupa inca cinci minute de mers... Bu, pe un ton preocupat:
- Uite, vezi??!! Iar te balangani...

15 November 2007

Hello

Cand crezi ca esti intr-o fundatura, suddenly se deschide o alta usa...

Am aflat ca sunt citita de persoane pe care, hei, eu le citesc. Feels good. Si, pfff, makes you wonder... Asa ca lansez si eu un mesaj in eter, pentru cei care trec pe aici si, well, au bunavointa sa-mi acorde cateva secunde:

Hello, I'd like to know who you are. If you don't mind, bineinteles. Si,well... ma intreb: cum ati ajuns aici (=la "Zu" blog)???

13 November 2007

Apus de blog?



Yep, I'm back.

Si ma gandesc sa-mi las blogul in abandon. E oare un gest de mama denaturata???

Oare i-ar simti cineva lipsa? Sorry, stiu cum m-am simtit eu cand mi-au disparut de sub nas cateva bloguri pe care le citeam frecvent... insa, hei, are sens blogul meu??? Pentru ca, as far as I'm concerned, acest blog pare sa-si fi atins scopul si inca nu-mi dau seama ce alt sens sa-i dau...

Dilema.

Probabil ca o sa incerc sa ma explic la un moment dat, pe moment sunt cam multe idei in capul meu. Insa pana la urma intrebarea de baza este: ce sa fac cu blogul, sa-i dau shut down????