22 October 2007

Da muzica mai tare!!!!

Asaaaaaa, pana acum am organizat/ impachetat/ coordonat- maine bag totul in valize si miercuri am plecaaaaat. Evident ca am avut parte de peripetii: de la evenimente triste la spalat rufe pe ultima suta de metrii, in stilul clasic cu care ne-am invatat cu totii deja (mai ales eu :-))). Si evident ca sunt totusi foarte happy, asa ca sa trecem peste momentul in care eu ma umflu in pene de fericire direct la faza in care eu imi manifest entuziasmul fata de unul dintre cadourile primite:tadaaam!!!!

Imi duduie capul!!! Sunt moarta de incantare. Nu stiu ce parere au vecinii mei si, la ce zile fripte mi-au facut, zau daca-mi pasa- eu ma simt excelent, imi vibreaza creierul si aud basii pana in fundul sufletului. Cadoul este de la Bro', cu care impartasesc multe din preferintele muzicale si pe care l-am asasinat deja cu telefoane in care ii explicam cat de bine se aude "bubuitura" din cutare melodie sau bateria din alta :D.

Pffff... Bu' face demonstratii cu Guano Apes si eu ascult din bucatarie cum duduie.

Gata. Trebuia sa-mi manifest entuziasmul altfel pocneam singura in neant: se aude super!!! :D

3 comments:

Anonymous said...

Hello! Nu am uitat de ziua ta in joia respectiva. Doar ca...remember cum ziceam eu ca tre sa fie o zi ok? Well, it wasn't. Not even close to ok :D Dar ma recompensez eu cand te intorci. Vreau pozzeeeeeeeeee :D

Anonymous said...

Te-ai intors? Daca nu, cand? Ca tre sa te prind sa te sarbatorim cum trebuie :)

Zu said...

Yep, me back si dau semn cat de curand sa ne vedem.