02 October 2007

Alive and kicking

I feel much better.

Doar ca acum am de recuperat multe. Raspuns la mail-uri, lucrat, pus viata in ordine... mai ales ca pe 24 plec in concediu.

Si vreau sa ies in oras. Sa traiesc :-). Sa vad persoane- sa nu ii uit si sa nu ma uite :-), locuri noi, sa cumpar diverse (mi-am luat un sacou nou, vai, am spart pusculita)... Pana una alta, saptamana asta deja mi-am umplut-o cu intalniri... Me happy.

In plus, colac peste pupaza, m-a apucat reamenajarea biroului. Da, aia despre care vorbesc de ceva timp. Pe moment am montat mobila in jumatate din camera, urmeaza birourile si perdelele (hei, nici macar galeria nu a scapat) si acum caut covor si lustra. Iar lustra... e suferinta pura. Nu se mai fabrica dom'le lustre cu lumina puternica, sa vezi naibii ceva, ci doar cu spotulete de 40 W, sa ai lumina de ambient. E un birou, zau asa, vreau sa vad ce fac!!!

Iar in paralel ma si documentez pentru penisiile obligatorii, facultative si alte modalitati de a depozita bani. Well... ne-a fost recomandata cu caldura o consultanta cu care ne-am si intalnit. Foarte dezghetata, extrem de simpatica doar ca nu vorbea prea mult pe chestii concrete (cifre, procente etc), care pentru mine reprezinta esentialul (ca doar de-aia imi bag banii in ceva) si, nu stiu prea bine de ce, se astepta by default sa semnam cu ea repede-repede. I-am explicat cu binisorul ca noi intai ne documentam privitor la majoritatea ofertelor de pe piata apoi luam o decizie, dar nu a prins ideea. A fost chiar funny, pentru ca ne-a intrebat ce ne mai trebuie ca sa fim multumiti. Eu i-am raspuns dealiat cum ca ca am nevoie sa studiez ofertele si sa o aleg pe cea mai potrivita cerintelor mele, astfel incat la final sa fiu convinsa ca am luat cea mai buna decizie. Iar Bu, well, Bu a raspuns scurt ca el vrea ca eu sa fiu multumita :D. Si tata :D. Ca el in noi are incredere :-)...

Anyway, la finalul intalnirii am rugat-o sa imi trimita pe mail contractele si orice alte conditii/ bonusuri etc sa le pot citi clar, sa inteleg ce implica... Si le-a trimis. Intr-un mail (politicos de altfel) care se incheia cu: "In speranta ca vei intelege ceva iti urez lectura placuta."

...

???

3 comments:

Anonymous said...

'in speranta ca vei intelege ceva', poate scrii un post in care sa ne lamuresti si pe noi dup-aia (ca si eu sunt cam in ceata). asa, un fel de 'pensiile private for dummies' :))

Anonymous said...

Deci, a fost really rude. Si apoi ti-a dat un mic hint ca oricum nu pricepi nimic ca sunt scrise sa te ameteasca...dar in tot timpul cat si-a tinut cuvantarea nu a fost in stare sa iti dea ce ii cereai (meaning real info), astfel incat sa te convinga...Damn she's not good!

Zu said...

Numai de-a naibii si o sa inteleg :-))...!!!