04 September 2007

Weekend

Am fost un weekend foarte interesant. O noua dimensiune a ideii de relationare :-)).

Pentru inceput am avut o intalnire cu doi cunoscuti. Sa mai discutam una-alta. Au venit cu pizza si suc :-)). Asa ca eu le-am dat inghetata... Apoi am fost la altcineva acasa. La masa. A facut lasagna, aia speciala despre care ne tot vorbise... Apoi ne-a batut la Rummy. Brrrr... Dupa care, duminica seara, a sunat o alta cunostinta: nu vrem sa mergem la bowling?... Ca el e cu sotia in zona... Ba vrem, ca Bu e mare amator de bowling :-) (ooo, da, a batut Bu, dar la un scor foarte strans- 5-4 si zau ca erau in stare sa mai joace daca nu insistam noi, femeile :-) sa mai si dormim in noaptea aia...).

Per total, da, se poate spune ca vorbim deja de oameni cu care suntem mai mult sau mai putin prieteni, insa sunt oameni cunoscuti intai printr-o relatie mai oficiala...

Si, da, exista si persoanele din spectrul opus, ca cea care a urlat in telefonul meu vineri. Mmmm, nu, nu tolerez bine astfel de lucruri. Situatia in sine nu era extrem de grava si s-a rezolvat relativ repede, ramane sa vedem cum e cu atitudinea asta... pentru ca nu accept sa se tipe la mine.

1 comment:

Anonymous said...

Am si eu o maaaare problema cu tipatul. Si de obicei incep sa evit oamenii care o fac, atat cat pot :)