17 September 2007

Believe

In buna traditie a zilelor de luni, azi nu e o zi buna. Am simtit-o inca de dimineata cand m-am chinuit sa-mi scot masina din spatele unor tomberoane (don't ask). Apoi, pe masura ce inaintam prin trafic, m-a izbit stirea zilei: azi incepe scoala!!! Ok, ok, zic eu, da' copii aia de ce nu se duc si ei cu autobuzul la scoala, ma rog??? Adica, zau, am facut pitici pe creier in trafic, n-am mai pomenit sa fac un drum de maxim 20 min intr-o ora si ceva, si am trecut prin multe in Bucurestiul asta...

Asa ca m-am intors la ascultat Brother Lee, in scopuri de inveselire. Insa nu acesta este song of the day, ci o melodie regasita care ma obsedeaza lately: Savatage- Believe (poza aia din fundal e un omagiu, dar just listen to the song): "I wasted my time / Till time wasted me"

In rest... mmmm... pai vineri Bu s-a operat la masea, chestie destul de dureroasa si stresanta iar eu i-am cumparat canuta cu lingurita si supe Knorr in cantitati industriale- cat sa manance si la anu' cred (what was I thinking???), dupa care mi-am petrecut restul zilei fugarind pacientul prin casa sa nu fumeze sau sa bea lapte (doua chestii extrem de dificil de realizat pentru Bu). Apoi, in weekend am facut o very very big si important thing despre care o sa vorbesc alta data... si am fost la Ikea, unde ne-am uitat la mobila, am masurat, calculat si toate cele (acum trebuie sa gasim timp si ajutoare sa ne luam tot ce dorim si sa montam)... si unde Bu a vazut doua paturici asortate, pufoase si dragute si a zis sa le luam, asa ca acum avem fiecare paturica lui sa stam infofoliti la tv ca doi batranei simpatici :-). Si ce-am mai facut? Facturi, organizare, pizza, Murakami- "In cautarea oii fantastice", instalat programe, Rummy...de-astea.

6 comments:

Anonymous said...

Nu stiu exact ce s-a intamplat astazi. Dar ziua mea de luni e simply amazing! :D Nu s-a mai intamplat din concediu.

utopic said...

Murakamiii <3 <3 <3

Zu said...

:-) Ziua mea de marti pare sa o depaseasca pe cea de luni.

Iar cartea... mi-a placut mult. Ma gandesc sa-mi cumpar si alte carti scrise de el... Recomandari, pls?

utopic said...

dans dans dans

Zu said...

Hmmm... nu stiam de ea, m-ai facut curioasa. Thx, o sa o caut.

Anonymous said...

New Rummy online community, all players are welcome to join.
Rummy tips, strategy, help, support and news.

www.play-win-rummy.com

You will have the info how to play and how to win Rummy.

Enjoy