09 August 2007

Zona Crepusculara

Weird things happen...

First: sunt pretty sure ca aseara am dat peste un episod din "You're fired"- Trump la Antena3 si ca m-am uitat la el. Sunt pretty sure ca si in weekend am dat peste un episod. La care m-am uitat, incantata ca l-am gasit, asijderea. Doar ca, atunci cand m-am gandit si eu sa ma uit pe site-ul Antena3 sa vad programul, sa pot nimeri constient la draguta emisiune... stupoare totala: nici picior de "you're fired" in program!!!! Nici ieri, nici in weekend, nici in viitorul apropiat... nimic, nicaieri pe site-ul ala incalcit, plin de stiri dar incapabil sa-mi dea un program tv coerent (asta de la site-ul unei televiziuni, care mai intai de toate este televiziune, adica are emisiuni, adica un program tv, pe care ar trebui sa il promoveze ca sa se uite publicu' la ele... doh!!!). Si ideea este ca dupa ce m-am fatait eu pe site in cautarea unei cat de mici urme a bietei emisiuni am ramas in ceata totala. Si ma intreb nedumerita: "Da' eu la ce m-am uitat aseara, nene???"...

Second: dupa cum precizam mai demult, nu sunt gospodina isterizata din reclamele tv a carei minte sta doar la pete, detergenti si diversele temperaturi la care se pot spala rufele (nu stiu cine naiba este, dar asta este alta discutie). Concluzia este ca, undeva in trecut, am stabilit clar cateva branduri si produse pe care le folosesc in casa (in materie de detergenti lemn/ faianta, gresie/ geamuri/ vase/ haine etc, pentru ca la cosmetice e cu totul si cu totul alta poveste :D) si chestia asta m-a scutit de mari batai de cap- pur si simplu ma duc la raft, teleghidata, iau ce am nevoie, pun in cos si gata, imi pot petrece restul timpului holbandu-ma la haine, ultimul tip de ruj, noul iaurt cu ananas sau eu-mai-stiu ce carte nou aparuta. Problema este ca, de ceva timp a disparut din rafturi Lenorul verde. Ma duc teleghidata la raft si... ce sa iau, ce sa iau??? O groaza de Lenor-uri pe-acolo, dar nu e ala verde!!!! Zau asa, am cumparat alte sticle mirobolante de Lenor (mov, negu, albastru- ce mi-a sunat mie mai firesc pe-acolo) in speranta ca e un fenomen trecator si urmatoarea data imi voi regasi preaiubitul Lenor verde la raft, mi-am plimbat onorabilul fund prin diverse magazine, doar-doar e o problema de stoc la magazinul meu obisnuit, m-am holbat cu sarg in spatele sticlelor, poate era ascuns pe-acolo...nimic!!!! Ma declar invinsa. Trebuie sa-mi aleg un nou brand/ produs de balsam de rufe pentru ca hainele mele nu miros ok, nu e ok, nu, nu, chiar deloc, of, pamantul s-a miscat, aproape imperceptibil dar, totusi, universul meu a iesit din matca si asta imi produce o stare de disconfort, of, of, of... Si dilema e mare pentru ca nu am timp/ chef sa-mi bat capul cu asta si totusi, ce sa aleg ca sa imi recapat starea Zen initiala:

- prima idee (si cea mai valabila) este tot Lenor, nu? Insa indivizii astia, in loc sa stea linistiti pe fundul lor si sa produca Lenor verde, s-au apucat sa scoata tot felul de chitibusarii gen "Lenor romantic" (????) sau "Lenor elegance"... si mai au si o hiba maaare: mirosul din sticla e versiunea muuult mai putifera si naspa a mirosului real pe care il vor capata hainele tale (hainele miros chiar ok si mirosul e de durata, yupiii). Insa... eu ce sa fac? Sa incerc toate flacoanele alea colorate pe care le tot scot pe piata??? Pai stiti cate sunt??? Ma apuca groaza numai cand ma uit la ele: cu aromaterapie, cu miros de zapada, de noapte, de... numai aberatii acolo, zau asa, neuronul meu can't take it anymore.

- sa fie Cocolino??? Well... first of all, miroase el bine la raft, insa pe haine mirosul dispare repede. Not good. Si... second... trebuie sa recunosc: ma streseaza ursuletul ala zambaret! Cand il vad topaind mort de fericire printre rufe, imi vin idei sadice... As far as I know, ursuletul ala nu a facut la viata lui decat o chestie cu adevarat grozava, chiar grozava: in nu-stiu-ce-tara era deja un brand local cu mascota-ursulet, astfel incat, cand a intrat Cocolino pe piata au lansat o serie de reclame cu animalutul cum se arunca el in cosul de rufe (mda, face chestia asta cam des), plin de incantare (sugestia era ca rufele fusesera spalate cu detergentul concurent, cel cu mascota-ursulet-uzurpatoare) si... stupoare, rufele erau asa de tari ca isi rupea oasele si trebuia sa-l duca ambulanta la spital. Genial, trebuie sa recunosc, insa, hei, sunt in Romania si aici Cocolino e stresant de vesel.

- Silan? Neeeeeeeeee. Nu imi spune nimic. Nada. Ce stiu eu despre Silan? Nimic, absolut nimic- gol in capul meu. Si asta can't be good...

- alte branduri? Care alte branduri, ca la restul nu mai sunt in target...???!!! Si, oricum, imi ajuge sa-mi bat capul doar cu cele de mai sus, sunt arhisuficiente.

Asa ca, de unde eram eu un om linistit cu casa in ordine, acum am o dilema existentiala si hei, domnii de la P&G: dati si voi Lenoru' ala verde inapoi- sa-mi recapat si eu linistea, ca m-am saturat de experimente si haine care nu miros a "ale mele".

Adica, zau, tocmai am scris un post lung despre balsamul de rufe... cat de jos poti sa ajungi???

3 comments:

Alina said...

hahah, faza asta cu idei sadice imi aduce aminte de ceva: jocul ala sadic care a aparut de Paste, in care ii faceai operatie unui iepurash...Si facea ala stop cardiac acolo pe masa...eeek :P

Zu said...

... nu il stiu...

Alina said...

Daca il gasesc again, iti dau un link :)