08 August 2007

Diverse

Dupa o declaratie de genul : "mai scrie pe blog ca dupa ce te citesc ma simt mai bine" evident ca nu puteam deca sa ma conformez si iata-ma in fata tastaturii, gata sa imi insir mirificele experiente din zilele ce au trecut.

Incep prin a face publica o banuiala care ma tot incearca de ceva timp: cred ma schimb in ceva dragut si fluffy si sugar coated on top :-) ...oooo... adica nu numai ca i-am luat lui Bu 4 (patru!!!!) tricouri dintr-o lovitura, insa ieri i-am luat si casti!!!! Eu. Ies in oras si cumpar chestii pentru el. OMG. E grav. Asa ca, in scopuri curative, azi mi-a dat cardul lui. Hehehe.

In plus, ne-am comandat computer. Adica am cedat dansului nebun pe creierul meu. Acum Bu are viziuni despre computere legate in retea si jocuri, nenumarate jocuri si o lume perfecta plina de programe pentru toti si posturi de lucru separate... iar eu simt ca durerea mea de cap se accentueaza. Ieri a fost chiar maxima cand am aflat ca noul nostru computer nu urma sa aiba nici o unitate optica. Adica nu tu CD, nici DVD reader- nimic. Ha! Pfff... Banc prost. Situatie remediata. Azi ar trebui sa ajunga noul computer. Sau cel putin asta imi susura azi Bu in ureche...

Ca bonus ne-am trasformat in locatie de depanat computere pentru prieteni. Adica il exploatam pe verisorul lui Bu. Drept pentru care cred ca in acest moment la noi acasa se afla nu mai putin de patru computere. Cool.

Iar azi m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca are pofta de o pestera in weekend. :-)) Cum vine asta??? De "pofta de pestera" inca nu auzisem... In fine, are si pofta de inghetata dar asta e deja o chestiune secundara.

Mmmm... si eu nu am masina. E in service. Chestia asta ma deprima iremediabil.

A, si ieri am facut o prezentare de mare succes. Si azi o animatie (pe baza de keyframes convertite dintr-un audio si ceva expressions) care m-a facut sa ma simt geniala. Acum insa m-am blocat :-(. Astept continuarea inspiratiei- sa-mi vina ideea cum sa fac legatura intre doua cadre. Ma duc sa imi iau o Cola, poate e pe-acolo inspiratia mea.

Dar... pana la inspiratie, iata ce am gasit.

3 comments:

Anonymous said...

Hahah, Multumesc! Sincera sa fiu, dupa 11 ore in birou, fix un post de-al tau imi trebuia :P

Enjoy the computer. M-as fi bagat eu la pestera, dar am petrecere in weekend :P Inghetata am papat azi si am descoperit ca top gun-ul cu vanilie a fost iremediabil stricat...:(

Cola ajuta, sunt sigura :P Au reclame misto always :)

Zu said...

Thx. Pestera inca nu am ales-o. Any ideas???

Anonymous said...

E una interesting pe Cheile Dambovicioarei. Am fost acolo acum cativa ani de Paste. E super tare si zona :)