17 July 2007

Sunny day

"Hei, hei, verde e iarba/ Soarele-i sus pe cer!"... - de mare exceptie (hei, daca nu stiti ca asta-i din Phoenix, Mugur de fluier, e grav). Cam asa ma simt. Sau, well, daca nu as muri in continuare de somn, zau ca asa m-as simti! Happy, happy.

Da' am lucrat pana la miezul noptii. Si azi am cazut din pat pe la 7 cand au venit prietenii mei cu pichamerele. Again, pentru ca asfaltasera si terminasera. Sau cel putin asa credeam eu... nebanuitoarea de mine care visa linistit, adanc scufundata in perna. Dar, as it turns out, acum cauta canalele si chestiile alea de gaze. Pe care le-au asfaltat, previously :D. Sa mori de nervi, nu alta. DEMENTIAL la noi in tara.

Insa, dupa cum spuneam, am o stare de bine, ceva de groaza. In ciuda faptului ca ieri m-a sunat vecina de jos. Teribila vecina de jos. Cruella incrucisata cu Morticia Adams. Acra, de ti se strepezeste gura numai cand o auzi spunand buna ziua. Chills on my spine. Vorbeste intepat si doct. Si, din motive necunoscute mie, mi se adreseaza la pertu, versiunea "cu superioritate". Stiu, stiu, am ochii aia albastrii si figura inocenta, dar, zau, AM o varsta, ESTE apartamentul meu si NU locuiesc cu parintii. Grrrrrrrrrr. In fine, aventurile mele cu "vecina de jos" sunt de lunga durata si incep cu momentul in care m-am mutat si 1. am inundat-o (dar am reparat tot, tot, zau) si continua cu 2. mi-a explicat savant ca atunci cand muncitorii au pus termopan la mine, ea avea geamurile deschise si perdeaua i-a fluturat in bataia vantului, asa ca i-a cazut pe perdea spuma de-aia de la montat si i-a stricat-o (mda, la faza asta ochisorii mei ieseau din orbite de uimire -??? wtf????) 3. mi-a explicat ca sapa de la mine a iesit prin intrerupatorul ei (??? again???) 4. si ca, in general, i-am cam mancat nervii cu mutarea mea (asa ca probabil a tinut mortis sa ii manance si ea pe ai mei, in compensare- aparand cu tot felul de chitibusuri) 4. am inundat-o again si cand a sunat la usa, impreuna cu vecina de sub ea, a raspuns un Bu iesit din dus, avand doar un prosop in jurul taliei (yep, s-a facut liniste instantaneu) 5. are una bucata copil care ascuta muzica tare pana pe la 18:00 in fiecare zi- atat e tare ca aud versurile, zau, si mai e si muzica proasta 6. probabil din acest motiv e cam tare de urechi si asculta si ea televizorul tare in celalata parte a casei pana pe la miezul noptii (si se uita cu predilectie Nasul la B1, bleah) 7. a mai fost inundata once, de Revelion si s-a proptit direct in usa mea, de unde nu s-a mai dus o zi intreaga desi eu nu eram in oras si era mai simplu si eficient sa se duca la etajul urmator sa verifice daca e de la ei, pentru ca, ce chestie, de data asta chiar era de la ei si m-au inundat si pe mine si cam toate etajele in jos pana la parter... etc, etc, chestii de genul asta care duc la concluzia generala ca nu ne agreem. Si ieri ma suna: eu nu am inundatie??? Ca ea are... Eu, deja daca aud cuvantul inundatie fac criza de nervi. Nu mai suport, nene, tevile astea mi-au mancat ficatii si au trecut deja la rinichi pe care ii rontaie insistent. Ma apuca tremuriciul, ma ia cu lesin, alea-alea. Cand a zis ca sa vina la mine, am dat in fandacsie- i-am raspuns ca nu, nu... ma duc eu sa ma uit. Si m-am uitat la zid... la tevi: uscat, uscat, ca in reclamele alea cu funduri de bebelusi si diverse lichide albastre. Dar ce ma fac daca teava s-a spart intre etaje??? Nu ma ia cu nevricalele??? Ba ma ia.

Da' tot sunt happy. Dubios de happy :-)). Si mi-e somn. Need sleep.

2 comments:

Alina said...

Pai din cate stiu eu, daca e intre etaje, e treaba administratiei blocului. Adica, a tuturor :D So relax and continue to be happy!

Zu said...

Nope, am aflat: coloanele sunt treaba administratiei, restul nu. Maximum pe care il poti spune este ca ce e de la robineti inspre tine e responsabilitatea ta, ce e de la coloana la robineti e problema lor...