13 July 2007

Munca, munca si iar munca

Surprinzator, dupa ce am lucrat de nebuna o saptamana intreaga, azi mi s-a terminat combustibilul. La figurat. Nema energie, nema chef de munca. Ma inec la mal. Mai am trei chitibusuri de facut si nema dorinta sa ma apuc de ele. Loool- sunt de rasul curcilor, zau asa.

Si maine ma duc la o nunta. Pe langa Brasov.

Si... exista o veste buna: rana lui tata se inchide. Finally. Dupa operatia din mai si acest eveniment, plus alte nenumarate drumuri la spital, pansat, deschis rana, curatat, analize, discutii despre o alta posibila interventie... de-abia acum se cicatrizeaza operatia. Nu isi poate nimeni imagina cat am asteptat/ pazit cu totii rana asta sa se inchida.

Si caut trei persoane sa mearga cu mine la o sala nice-nice, nou-nouta, super dotata si cool, in zona Obor- ca, de, abonamentul iese mai ieftin daca suntem mai multi. Dar slabe sanse. Adevarul e ca am cu cine sa merg, insa persoanele respective au deja abonament facut, acum ma invart in jurul cozii doar pentru ca vreau sa fac o afacere aici, sa-mi iasa mai ieftin. Da' ma mai invart nitel si ma duc. Diseara, moarta coapta, ma duc.

Si... copacul meu a facut noi victime. Adica la ultima furtuna i-au mai cazut ceva crengi. Nu, nu pe masina mea, ca doar nu m-am ticnit sa parchez tot acolo. Oricum, crengile astea sunt mici, zau asa, a mea avea 2-3 m, astea sunt de 50-70 cm... hehehe.

Si Bro' a plecat in Bulgaria. Dupa ce a gasit, cu o zi inainte, masina lui lovita in parcare. Asa ca a facut schimb de masini: i-a lasat lui Bu masina lui si a plecat cu a acestuia. Si acum lui Bu ii e dor de masina lui... Si asculta Chilian, de pe CD-urile din masina lui Bro' :-)).

Si nu, nu vreau sa ma gandesc la chestii inteligente, da? Insa am primit pe mail cateva "ziceri inteligente". Si my favourite one is:

In momentele dificile ale vietii, trebuie sa ridici capul, sa bombezi pieptul si sa spui cu hotarire: ........."Acum chiar ca-s in rahat pina-n git!!"

Yep.

1 comment:

Anonymous said...

Hahah, foarte tare zicerea asta. You've been really busy I see. Si acum ai scris cat pentru tot timpul in care ai lipsit. Did wonders for my 10 min break :)