12 June 2007

La-li-lu... la-la-la

La-la-la, I'm going to Bulgaria= me happy :D.

Asaaaaa... in vederea evenimentului de mai sus, in weekend am fost la shopping. Dar, tristete mare/ jale/ oroare nu am gasit ce cautam. Adica ceva gen astia, sau astia, sau astia, sau... of, exemplele sunt nenumarate, ideea e ca nu am gasit, brrrr. Dar mai caut, doar ca dupa ce ma intorc, din pacate nu o sa fiu cea mai bine incaltata din Bulgaria :-). Insa tot mi-am luat ceva: Vans- Madera (Chinchilla/ Cement- ???). Si niste tricouri... :D.

N-am cumparat doar haine. E adevarat ca sunt gata oricand sa suspin dupa o pereche noua de pantofi ;-), dar ador si cartile- asa ca am ajuns la Bookfest. De unde am plecat cu picioarele rupte si incarcata de carti. Si fericita, pffff. Ce mi-am luat? Well, nu le mai tin minte pe toate, dar, in ordine aleatorie:
- "Extrem de tare si incredibil de aproape"- pentru ca am citit de ea aici si m-a intrigat
- "No logo", of, finally, am ajuns si eu sa o cumpar- nu stiu cum reuseam mereu sa ne ocolim, cartea asta si cu mine...
- "Maestrul de go"- hei, Yasunari Kawabata a luat premiul Nobel si este din colectia "raftul Denisei", care are carti bune...
- "Masinariile lui Leonardo"- ii dadeam tarcoale de mult
- "In cautarea oii fantastice" :-)
mmm... sunt sigura ca mai erau, dar nu-mi amintesc acum.

Si ca sa nu ratez toate tipurile de distractie posibile, am fost si la film, la Piratii din Caraibe 3. Multe efecte, bine realizat, dar totusi, din toata seria, cel mai slabut. Prea incarcat, schimbari de situatie la fiecare 5 minute si muuult mai putin umor dintr-acela spumoso-incredibil, caracteristic filmului.

Iar ca bonus, Bu si cu mine am interactionat tangential cu faimoasa batalie de la marsul gay. Eram in zona Unirii cand am auzit niste pocnete si am vazut o gramada de oameni isterici alergand prin ceva valatuci de fum. Aici urmeaza momentul blond de tip Zu, pentru ca m-am proptit curioasa in mijlocul drumului, intreband "inteligent": "Ai auzit? Ce era? Oare e de bine?" (???!!!). La care Bu m-a tras repede-repede dupa el, in partea opusa, explicandu-mi "doct": "Nu-i de bine, ca multimea vine inspre noi" (!!!) :D.

1 comment:

Alina said...

:)) Foarte tare momentul blond! Multa distractie iti urez, soare si mare si carti si tot ce mai vrei :) Si sper sa fie si Grey's cand te intorci. :P