26 June 2007

In which we go to Bulgaria...

Asaaaaaaaaaaa... Evident ca acum rad, insa plecarea in Bulgaria a fost una teribila, in stilul nostru caracteristic. In definitiv, Bu si cu mine vom avea ce povesti nepotilor, caci cu siguranta nu ne plictisim :-). No way.

Joi era plecarea. Dupa o zi de miercuri agitata, cu lucruri de rezolvat pe ultima suta de metri, mers si la coafor (de!!!) si la shopping- Bu si-a luat 4 (patru!!!) perechi de incaltari (just don't ask), calcat haine nopatea tarziu (Bu a avut o revelatie privitor la ce tricouri vroia sa ia cu el), facut bagaje cam tot atunci, pus apa la toate plantele si, bonus major, manageriat situatie de criza legata de cazare (ne-am trezit fara o camera!!!- era sa mor de inima), joi de dimineata ne-am trezit vioi, happy... ne-am adunat si restul de lucruri, totul era excelent, ne incadram perfect in timp, si, exact cand sa iesim pe usa, Bu a zis: "sa inchdem apa?". "Ok, sa inchdem apa". Mda. Sigur ca da.

Bu s-a aplecat sa inchida primul apometru si un jet de apa calda i-a tasnit cu forta in fata. In secunda doi, imaginea din holul nostru era un Bu disperat, care se chinuia sa controleze "dihania"= jetul de apa, si o Zu afisand o privire socata si un inceput de ras isteric. In fine, Bu mai si urla disperat sa vorbesc cu administratorul sa inchida apa, asa ca m-am mobilizat. Evident ca administratorul nu era, asa ca m-a trimis la alt vecin, sa inchida el coloana de apa, vecin care nu vroia sa o inchida pentru ca nu-stiu-ce-conflict avea cu-nu-mi-pasa-cine, asa ca am facut inimaginabilul: am urlat. Asa de tare si de bine, ca s-a napustit in beci sa inchida robinetul, impreuna cu o droaie de femei de serviciu (se nimerisera in zona si cele de la blocurile vecine), chiraind in urma lui.

Si a inchis apa pe alta coloana... :D. Evident.

Nu am aflat asta pana cand nu a incercat unchiul meu (chemat de urgenta) sa scoata nefericitul ala de robinet pe care Bu reusise sa il infiga la loc. Si s-a trezit si el cu un jet de apa in fata...

In fine... am mers inapoi la el, a inchis apa pe coloana buna, a venit un instalator, am reparat robinetul avariat, hei, am si sunat la aia cu apometre sa le spun ca le rupem sigiliul (raspunsul a fost ceva de genul: "Si ce daca??? Va dam altul la loc, sa-l puneti dupa aceea"- Huh???!!!) si am plecat, in tromba, sa ma vad naibii in Bulgaria inainte sa mai apara ceva :-)).

1 comment:

Anonymous said...

Nu stiu cum se face, dar vacantele astea cu peripetii sunt cele mai frumoase :)