05 June 2007

Dezmortire

Pfffffffff... Motivata de un surprinzator comeback in blogosfera, mi-am dat seama ca e cazul sa ma mobilizez si sa mai postez si eu...

Asaaaa... sa o luam cu binisorul, sa nu imi sperii proaspat dobanditul elan. Ce mai fac? Pai traiesc, ce sa fac si eu, pacatele mele??? Am o stare de spirit chiar happy, tonus bun, privire alerta, reflexe exceptionale, imaginatie bogata :P.

Detaliat? Hmmm, in ordine aleatorie:

- am exersat chestia cu aparatul foto pana cand am isterizat toate florile, gazele, pasarile si chiar rudele intalnite in cale. Dar nu ma las, no way!
- am fost la munte, again. Am condus eu (de obicei sunt cu Bu si el conduce la drumurile lungi). Eu sunt mai mult sofer de Bucuresti. Insa, de data aceasta, am inghesuit in masina bagaje (muulte), mama, catel si tata operat si am purces la drum. A fost frumos, am condus cu mare placere: drum intins, viteza... excelent. Tata mi-a arata toate radarurile de pe drum, mama a certat catelul tot drumul, "animala" mi-a umplut masina de par (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr), iar eu am lalait toate melodiile din radio :-)). Bu a venit si el la munte, dar mai tarziu, asa ca la intoarcere a mers in spatele meu cu masina lui. Era simpatic sa il tot vad in oglinda retrovizoare.
- am spalat rufe. Mda, serios, exista o anumita satisfactie cand reusesti sa ai cosul de rufe murdare si pe cel de rufe necalcate goale. Simultan, I mean :-))
- chestii serioase: operatia lui tata nu pare sa vrea sa se inchida. Acum ii fac analize si asteptam...
- chestii si mai serioase: ieri s-a operat Bro'. Am mers pana la mama naibii la o clinica in Uagadugu sau asa ceva, sa vad ce face bolnavul, evident. Am luat-o si pe mama, care a tropaduit de mama focului si i-a cumparat "copilului" fructe. "Copil" care nu vroia sa se culce pana cand nu i se termina perfuzia. Asa ca am pazit perfuzia... Dupa care m-am dus acasa si pe la miezul noptii am facut supica de pui cu galuste (in fine, galustile au suferit ceva mutatii, ca aveau niste forme suspecte) pentru ca Bro' urmeaza sa stea la mine o perioada, pana cand se reface (asta o sa fie interesant :-) ) si, de', a cerut supa clara de pui, buna- buna, cu galuste (???).
- highlight-ul zilei: Bu l-a dus de dimineata pe tata la pansat. Mama s-a dus la Bro' la spital. Concluzia a fost ca tata s-a trezit in fata casei, fara chei si fara mama si dadea telefoane disperat in stanga si in dreapta...
- daca toate merg bine, merg la mare saptamana viitoare. O saptamana in Bulgaria. Asa ca acum imi organizez in cap tinutele. Si visez la ceva incaltari asa ca sambata shopping scrie pe mine :-)
- a, si lui Bu i-a lovit un individ masina. A intrat in fundul lui, la stop. Nimic grav, doar enervant, evident. Oricum mai aveam de reparat de cand a fost sparta masina... suntem calmi. In fine, eu sunt calma, Bu a tunat si fulgerat. Intrebarea e: cu ce masina plecam in Bulgaria? Ramane de vazut. Evident ca Bu o prefera pe a lui: e mai rapida- 160 (cred) fata de 90 CP la a mea, insa adevarul este ca ambele sunt bune, anul trecut am fost plecati cu a mea.
- s-a intors un coleg din concediu si ne-a adus bomboane Mozart cu martzipan, hihihi.

Cam atat imi aduc aminte. Viata plina, inca mai caut sa ma linistesc un pic, insa nu prea imi iese. Gata, ca nu am lipsit atat de mult. De maine trecem la lucruri serioase :-).

3 comments:

Alina said...

Martzipaaaan, vreaaaaaaaaau :) In cantitati industriale pls, dar nu gasesc nicaieri. A luat mama de paste niste oua de martzipan, invelite in cioco..mmmmm :D

Si la mare vreau. Anul trecut si asta am reusit performanta de a cumpara 4 costume de baie. Dintre care pe 2 nu am apucat sa le port :D Dar sper sa le vina randul vara asta!

Zu said...

Well, eu ma duc sa ma bronzez, dar tu vei manca poffertjes si eu sunt moarta dupa poffertjes, of... :-)

Zu said...

yep, touche :-)