18 May 2007

Amestecate

"So don't play with me, 'cause you're playing with fire"
Rolling Stones- Play with fire

Bon, deci, adica... well, eu NU suport ca cineva (viata, oamenii, coincidentele nefericite, whatever) sa mess cu urmatoarele chestiuni de importanta vitala :P ...:

- ceasul. Nu suport daca nu am ceasul la mine. Parca mi-am pierdut busola.
- telefonul. Cand il apuca hachitele, sa se inchida brusc, sa nu mai aud ce vorbesc ceilalti sau sa il lase bateria in cele mai nepotrivite momente, nivelul meu de iritare creste rapid.
- computerul. Computerul meu pe care l-am setat eu. Trebuie sa mearga mereu ca uns. Cand paraie ceva, scartaie un program sau incepe sa bage mesaje din cele mai aberante nu am stare pana cand nu il fac sa mearga la loc. Nu pot sa gandesc daca am un computer "schiop",hei, creierul meu este scurtcircuitat pana cand se rezolva problema. In special chestiile legate de net sunt dureroase-rau. Just hate the "problem loading page" thing. Mor cu computerul de gat dar tot ii dau de capat.

Pe moment ma lupt cu computerul si net-ul. Ieri nu a mers de loc. Azi merge bine in Explorer si prost-rau in Mozilla. Brrrrrrrrrrrrr.

Altfel... nu fac mare lucru. Azi am vazut un preot pe motocicleta (!???), ieri am fost la Shreck 3 (mai bun ca 2 si mai prost ca 1), visez la concediu (soon), tata e tot in spital- nu mai are nici el stare (of), Bu are emotii la Ad'Or :-)), WC-ul trebuie resiliconat- curge ceva pe-acolo (bleah), citesc "Chip strain"- Kobo Abe si imi place, maine ma duc la vot (da, ma duc, la naiba, orice iese trebuie sa fie alegerea populatiei, asa-i corect), am facut un ostropel de pui delicios (prima data cand fac- am improvizat reteta), mi-a murit o floare (buf), am facut poze (bun), beau iaurt (I must be sick or something), TVR difuzeaza si el CSI, nu doar Prima (ha, imi place CSI), m-am intalnit cu un fost coleg de facultate- avea o "teapa" in buza (??? da, nu un inel, ci o teapa de metal), vreau ceva incaltari nice de vara (hmmmm, de procesat), a crapat un monitor (de ce naiba???), am mancat inghetata Nirvana (esteeee, mai vreau), vreau sa merg in Herastrau la Expo Gradina- sa "ma aerisesc", poate testez niste role (ar trebui sa-mi cumpar si eu)... mmmm...si-alte de-astea, de zi cu zi :-). Mda, nu reusesc sa ma detasez de latura banala a vietii :-P si sa ma gandesc si eu la ceva lucruri serioase :-)) hehehe.

Just living... nu fac nimic extraordinar si pe moment mi-e suficient, nu am chef de cuvinte mari si discursuri sforaitoare pe subiecte savante, sau "mici perle- dovezi de inteligenta". Imi trec tot felul de idei prin minte, acum doar le procesez si poate ca la un moment dat o sa le postez pe cele care raman. In ultimul timp ma tot gandesc la modalitati de a reactiona in fata vietii plecand de la ideea ca "mereu ai o optiune, poti sa alegi". Inca nu m-am prins ce mi-a casunat pe subiectul asta :-).

2 comments:

Alina said...

hehe, e chiar enervanta rau faza cu problem loading page. Si cu telefonul la fel! mai ales cand iti trebuie un numar pe care nu il stii...:P

Yup, am vazut si eu Shrek 3, mi-a si placut :)

Zu said...

Telefonul meu tocmai s-a decis sa o ia razna. Nu mai suna, asa ca de cateva zile incoace tot aud chestii de genul "pai te-am sunat, dar n-ai raspuns"/ "de ce nu raspunzi la telefon???"/ "n-am reusit sa dau de tine"...
Brrrrrrrrr, nu m-a sunat nimeni pentru ca telefonul meu nu a sunat!!!!