13 April 2007

Jinx

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cine mi-a "urat ceva de bine" ieri??? Pentru ca m-a oprit politia, am primit amenda si mi-a luat doua puncte.

Brrrrrrrrr... De aproape jumatate de an tot vroiam sa-mi schimb telefonul. Motivul: vroiam ceva mai super-uber-mega-cool, la care sa imi pot lua bluetooth, finally (cel vechi nu intelegea conceptul de bluetooth) si sa reusesc si eu sa nu mai comit ilegalitati la volan (vorbind la telefon)... Ideea fiind ca tot nu ma induram sa investesc nici macar intr-un amarat de handsfree pentru cel vechi, tot stiind ca urma sa il schimb. Si am dus-o asa cam o jumatate de an, pana cand, yep, am primit noul telefon, all shiny and smart. Too smart, astfel incat, doua zile nu l-am folosit de loc pentru ca ma intimida. Ieri am inceput sa il folosesc si, fiind inca la nivelul basic de utilizare (functiunile de baza si atat), n-am mai tarat dupa mine si handsfree-ul nice and shiny din dotare. Proasta idee.

Sa recapitulam:
- am vorbit jumatate de an fara nici un fel de handsfree si nu m-a intrebat nimeni de sanatate
- am carait jumatate de an ca vreau un telefon nou ca sa imi pot pune bluetooth
- prima zi cand folosesc si eu noul telefon si ultima zi cand aveam de gand sa mai conduc fara handsfree, ma opreste politia

si, in plus:
- am mai luat o singura amenda la viata mea. M-a prins radarul pe undeva prin Moldova. Acum aproximativ 6 ani.
- e a treia oara in viata mea de sofer cand ma opreste politia (si conduc de ani buni)

Ironia este maxima. Banc prost. Atat de prost incat nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat. Nu ma streseaza banii, nici macar punctele- la ritmul in care iau eu amenzi nu prea am de ce sa imi fac griji, dar pur si simplu este ireal de stupid :-)).

Daaaaaaaaaaa... ai mei au ras pentru ca ma amenintau cu asta de mult timp (of, le-a venit apa la moara) iar Bu a facut niste ochi mari, procesand si el ironia situatiei (insa dintr-un unghi ceva mai aproape de "ti-am luat telefon nou si taman acum iei amenda")- dar oricum avea o "jucarie noua" care il entuziasma peste poate: ideea de a participa la nu-stiu-ce campionat de bowling intre agentii. Chestia asta o sa il tina ocupat o vreme :-).

2 comments:

Alina said...

Well, ai scapat ieftin! Se poate si mai rau. Adica sa ramai fara permis :d si sa dai ex din ala din nou :D. La mine a fost si mai frumos. Eu sunt soferitza de-aia maniaca, respect tot ce am jurat ca o sa fac inainte sa am permis. Prin urmare ii las pe toti pietonii sa treaca frumusel pe zebra. Pe principiul eu sunt in masina, voi pe jos, de voi e mai naspa. Si mi-a luat permisul pentru ca nu am acordat prioritate pietonilor :(( Adica una mica, ascunsa dupa un jeep oprit of course, ca alte cateva masini, pe trecere. Eu mica, masina mica, jeepul mare, nu am vazut si mai mergeam si cu 5 la ora...Dar, pentru ca nici macar eu, care sunt femeie, nu am lasat-o sa treaca, no mercy :)

Zu said...

Auch. Adevarul e ca eu mi-am facut-o cu mana mea, de aceea nici nu am comentat. Doar ca e o chestie incredibil de ironica sa ma prinda asa, pe ultima suta de metri :-))...