17 January 2007

Tag cu secrete

Am primit tag de la Elena, si cum sunt o persoana constiincioasa, here we go:

5 secrete

... trebuie sa ma gandesc. Pai... am un secret destul de mare, pe care nu-l spun, ca nu-i al meu (sunt doar implicata, hm, hm), mai am cateva personale care ar fi bine sa ramana personale... asa ca sa trecem la secrete- dragutele:

1. Am dubla personalitate :-): cum sa zic...unele persoane din viata mea stiu ca am o anumita ocupatie, altele ca am o alta... Detaliu: nothing kinky- exista o logica, though.

2. Nu suport ticaitul ceasului noaptea, oriunde dorm, evacuez ceasurile din incapere. Aud pana si ceasurile de mana... Detaliu: ultima isprava a fost cand s-a mutat A. la noi si si-a pus in dormitorul meu o parte din cutii. Nu stiam ce e in ele, insa la 15 min dupa ce ma dusesem la culcare am navalit in sufragerie si am depus o cutie in fata unui Bu uimit, spunand: "in cutia asta e un ceas"- ascultasem fiecare cutie in parte, sa vad de unde vine ticaitul :-)

3. Era sa devin preoteasa :-)) Sau grecoaica.Detaliu: nothing to say here. Move on :-)

4. Am trei nume. Detaliu: da, exista persoane care ma striga Zu, Zuz sau Zuzi.

5. Ma obsedeaza ca in multe filme oamenii nu inchid usa dupa ei. Intra actorul intr-o incapere, intram si noi dupa el (= camera) si... cine inchide usa??? Detaliu: mda, ma mai obsedeaza si aia din "Tanar si nelinistit" ca nu stau fata-in-fata cand vorbesc- ci stau amandoi cu fata la camera. Concluzia: unul ii declara spatelui celuilalt chestii de genul" te iubesc si nu mai pot fara tine" sau "te urasc, dispari din casa mea".

Hmmm: asta ultimul se trece la secrete sau nu? In fine, mai scriu unul, din aceeasi categorie cu unul dintre secretele Elenei:

5 bis. Cand eram mica-micuta imi intrase in cap ca sunt adoptata. Pana cand a aflat mama, care nu stia cum sa nu bufneasca in ras :-) Detaliu: nu mai stiu prin ce conexiune de idei am ajuns la concluzia asta, cumva credeam ca sunt adoptata pentru ca faceam multe nazbatii si eram certata des. Si nu, nu sunt adoptata, chiar am glumit despre asta cu ai mei cand mi-am facut analizele pentru grupa sangvina.

Asaaa... pe cine sa taguiesc? Mai toti au primit deja tagul... Si totusi: Ada si Alina si Zuza .

4 comments:

zuza said...

thanks pentru tag, se va face :)

cat despre punctul 5, LOL, supertare.. fazele din Young&Restless rule, intr-adevar.. imi si imaginez ce suturi in fund s-ar primi in viata reala daca ar decurge certurile si diversele dezbateri in pozitia respectiva ;)))

Alina said...

Thanks. Ma apuc de el cat pot de repede :)

Zu said...

Cu placere, astept sa vad ce secrete divulgati, hehehe :-).

Zuza- thx, "Tanar si nelinistit"- e un serial care ma obsedeaza-streseaza si totusi fascineaza atat de taaare... (by the way: nici astia nu prea inchid usile cand intra intr-o incapere).

Alina said...

Gata, all done! :)