31 October 2006

Pup, pupitzesc

Azi de dimineata puteam sa spun ca am scapat de raceala. Acum, dupa ce am umblat prin oras cam subtire imbracata (my mistake), o simt cum se strecoara inapoi in corpul meu... pe moment pare sa fi pus stapanire pe capul meu, unde da o petrecere.

"Te pupitzesc!" - de unde vine CHESTIA asta??? Cum poti sa "pupitzesti" pe cineva??? Si de ce te-ai apuca sa "pupitzesti" persoane pe care de-abia le cunosti??? Cuvintele isi au rostul si puterea lor, daca le folosesti frecvent se uzeaza, isi pierd noima. De ce sa iti irosesti "te pup-ii" pe oricine? Atunci, daca pupi pe toata lumea, iubitului ce cuvinte cu miez ii mai spui??? Toata lumea se pupa cu toata lumea, mai mult sau mai putin "dulce"...
Ei bine, eu nu ma "pup" cu oricine. Si una e cand spun "multumesc" iar alta cand spun "multumesc frumos" sau "multumesc mult", nu doar arunc cuvintele in eter. Cum altfel sa ii mai arati cuiva ca este cu adevarat special, sau ca ceea ce a facut are cu adevarat valoare in ochii tai??? Cum sa faci diferenta daca "pupi" si "iubesti" pe toata lumea???

27 October 2006

Uf

:(( Bu, tradator de neam si de tara, mi-a dat racealaaaaa!!! Ma doare in gat, asa de tare ca aproape ca nu pot vorbi (ceea ce este o tragedie ;-) ). Mai ales ca azi A. face party cu friptura aia de vita fezandata 24 de h in iaurt cu piper si alte chestii...

Of, viata mea este atat de plina de aventuri ca nu apuc sa scriu nimic inteligent, din "putul gandirii mele", cum spune un anume citat pe care mi-l voi face afis maare (din cartea "R’Estul si Vestul" scrisa de Mihaela Miroiu si Mircea Miclea).

By the way: citesc "Romanii e destepti"- Radu Pavel Gheo, o carte care la inceput m-a enervat si care acum ma distreaza de minune (am savurat partea cu nationalismul).

23 October 2006

Buimaceala

Scap chestii din mana. In fapt, scap cam pe tot ce pun mana. Trosc, zdronc, buf, fac toate in jurul meu, ca niciodata.

Nu ma concentrez bine. Citesc in loc de wellness, wireless. Cand A imi spune nu-stiu-ce banalitate inteleg ca imi spune ca nu o place pe mama (???- nimic mai fals). Stabilesc lucruri aiurea si ma contrazic singura ca niciodata.

Nu-mi pica fisa in timp util, ca niciodata.

Uit, ca niciodata.

Cred ca afisez o privire confuza, ca sa nu zic tampa ;-). Traiesc in universul meu. Un univers vatuit, in ceata, cu miscari lente si lipsite de eficienta. Nimic nu ma atinge, sunt prea obosita sa reactionez. Si nu, nu sunt deprimata. Sau trista. Sunt ok.

Cine sa ma mai inteleaga? Nici eu nu ma inteleg. "Trec printr-o faza"- propozitie mistica, salvatoare. Pana cand mi-oi rupe gatul in buimaceala asta a mea nou-nouta, care nu ma caracterizeaza :-)).

In alta ordine de idei- to do list personal: sa o invat pe mama sa foloseasca yahoo messenger. Sa-l invat pe tata noi chestii de baza legate de Save, Save As, Copy, Paste etc- functii universale in toate programele.

20 October 2006

?

Oare scriu numai cand vreau sa ma vaicaresc? Sau, mai grav, oare ma vaicaresc tot timpul???! Ideea asta ma ingrozeste.

Anyway, a fost ziua mea, dar cumva mult prea personala ca sa o descriu. Vine insa maine tot clanul la noi, pregatiri mari. Insa acum sunt deprimata. Vreau sa ma vaicaresc. Sau sa mananc o prajitura maaare cu multa ciocolata... Uuuu... interzis!!!

Vreau sa vina ora 4.30 sa apelez la terapia suprema in caz de depresie: shopping intens, cu caruciorul umplut pana la varf si holbat la toate nimicurile de pe fiecare raft, raftulet, raftisor...

Sunt rasfatata, stiu. Dar sunt si muncitoare, corecta, perseverenta si al naibii de serioasa. Prea serioasa, corecta, perseverenta si muncitoare. Ar trebui sa raman doar rasfatata. Sa ma DEGREVEZ (cuvant mare, cu majuscule rotunde si f. dificil de pus in practica). Nu, nu sa ma degrevez. Pur si simplu sa ma pot baza pe oamenii in numele carora imi iau angajamente. Asta ar fi o chestie de realizat. Mmmm... si ceva mai multa credibilitate??? Adica... daca de-a lungul timpului s-a dovedit ca am avut dreptate (si zau ca nu in sensul de cobe), daca spun ca nu, nu e ok, de ce nu sunt crezuta? Si trebuie sa ma duc sa "vand" ceva in care nu cred?

Of, ma duc sa vectorizez Baba Novak...(don't ask).

17 October 2006

Depresie de toamna

Ma doare capul si am o stare proasta. Sper ca n-am racit. Azi e meci. Mare... Nu reuseste sa ma entuziasmeze :-( . Ce am eu chef sa fac? Sa ma infofolesc bine si or sa ies prin oras asa, cu nasul bine varat intr-un sal calduros, ori sa stau in casa la caldura si sa lenevesc ca o pisica. Nici una nu este insa posibila. Am mult de lucru si nu am starea necesara. Maine e ziua mea.

11 October 2006

Genial!!!

Fun

WASP




Am fost... senzatia generala este de incantare desi, pe alocuri, nu am stiut daca sa rand sau sa plang (e o epoca pe cale de disparitie, uf). Dar sa o luam in ordine:

- drumul a fost superb. La dus inca mai dormeam, iar bucata de autostrada pana la Pitesti (am mers pe Valea Oltului), inca in lucru, ne-a iritat peste masura. Insa peisajul a compensat. Si raman cu impresia ca am vazut intr-un sat, de vanzare, pitici in pijamale (!!!)- din pacate la intoarcere nu i-am mai gasit, asa ca va ramane o dilema eterna...(sa fi fost somnul de vina???)

- am facut fotografii !!! (evident) Insa, vai, nu am stiut ca se poate fotografia/filma la concert si acolo nu am avut cu noi decat telefonul, asa ca... stiu, se vede prost si sunetul e distorsionat. Imi pare tare rau ca nu am ceva imagini bune de la concert. Am si ceva filmari scurte, inca nu m-am prins cum sa le postez...

- in Cluj nu sunt localuri simpatice unde sa mananci- doar fast food-uri, restul "se ascund" tare bine. Am ajuns sa mancam la "Maimuta plangatoare"- mai fusesem acolo insa de data aceasta mancarea a fost sub orice limita. Nu-l recomand nici dusmanilor. In schimb, Le Roy... oooo, alta poveste... prajituri...mmmmm.

- prin Cluj, diverse figuri pletoase, care ieseau usor din multime cu tricourile lor (neaparat negre !!!) cu varii nume de formatii: Crematory, Motorhead etc etc. Noi eram absolut banali: haine pastelat/inflorate/tricotate si burtica de om asezat la casa lui...

- WASP pe scurt:

Mici si peste prajit????? Alcool din cel mai tare (votca)???? Wtf?

Intarziere mare, comentarii de genul "uite un elf" sau "canta mai boule!"... By the way, l-am urat profund pe ala care m-a chinuit cu tam-tam-tam-ul lui la baterie (ca sa faca reglajele). Jumatate de ora!!!! Tam-tam-tam, tam-tam-tam...

Ascultasem deja inregistrari din concert si stiam ca e o diferenta imensa intre vocea lui pe scena si in studioul de inregistrari... "scheletul-microfon" a fost demential (mai ales cand se cocota Blackie pe el)- mintea mea inventa diverse scenarii hazlii... ma asteptam sa cante Hold On to my heart...in spatele nostru era un tip care sa tavalea pe jos (la propriu) si mai erau cativa prin jur atat de beti incat cred ca ar fi dansat pe orice avea putin ritm de rock... la prima intrare ne-au perchezitionat de mama focului insa apoi am iesit sa-mi iau o haina (frig dom'le, frig!)si la intoarcere nu m-a mai intrebat nimeni de sanatate. M-am bucurat ca am fost acolo, imi pare rau ca nu am vazut un concert WASP in plina glorie, mi-as fi dorit desfasurarea aceea de forte (lumini, decor, sunet, implicare multime etc) si, cum spuneam si mai sus, imi pare rau ca nu am ramas cu ceva imagini de calitate.

Am ramas cu un semn de intrebare: acea melodie pe care nu o mai cantasera de 20 de ani era oare WIDOWMAKER??? Nu o stiam, dar mi-a placut.

Per total m-am simtit foarte bine, sunt tare happy :-).

09 October 2006

Biggy



Vroiam sa scriu de WASP, cum a fost, dar am citit saptamana trecuta blogul Elenei si am ramas agatata intr-o idee:

La reclama cu piticii (HVB-Tiriac) a fost filmata si cateaua familiei, care a participat la "casting" :-))- asa ca daca apare in vreun spot una bucata beagle frumos-foc, semnalizati, pls, s-o fac pe mama bucuroasa.

06 October 2006

Dedicatie

:-)))))) primit pe mail, cu subject "piesa cu dedicatie pt tine:)", de la Bu (evident!)- Carlos Gardel - Por Una Cabeza. Daca nu suna cunoscut, well, e vorba de celebra scena de tango din "Parfum de femeie"- melodia respectiva. Acum cateva luni bune, Bu a avut revelatia ca vrea sa dansam pe ea la nunta... (don't ask, exista multi care asteapta nunta asta de f mult timp, de prea mult timp, yep, I know). Zau asa, Bu tranteste cateodata un gest din asta de te transformi instantaneu dintr-un dragon care scotea flacari pe nari, intr-o chestie lichefiata si dulce (oare exista asa ceva???).

Anyway, ideea era tentanta, insa cand am ascultat melodia... m-au napadit complexele.

O viata de om...

Pauza de blog a inceput in 14 Septembrie??? Wow, doua saptamani de munca nebuna-nebuna, rau de tot, cu modificari, intoarceri din drum, client dificil, un proiect care mi-a mancat ficatii. Si cand a iesit, finally, cand m-am scurs si eu pe un fotoliu, am descoperit ca tot nu era perfect. Pffffffff...

Acum e ok. Water under the bridge. Am apucat sa ma si pun la punct cu somnul, sa-mi vad la fata parintii, sa mai bag ceva in frigider (a disparut deja, iar trebuie sa rezolv problema), am avut chiar si timp sa mai cert cu Bu, jumatatea personala. Cearta hard, ca la carte, ca sa stiu o treaba. Acum e bine, cred ca suntem inca socati de ce se intampla cu noi. Trebuie sa luam masuri- muncim prea mult si traim prea putin.

A! Si A pleaca. Din tara. 6 luni (pt inceput???). Si e deja deprimata ca va trebui sa se si intoarca. Cine sa mai inteleaga oamenii astia???! Intai se plang ani buni ca nu pleaca, iar cand FINALLY pleaca, ii deprima potentiala intoarcere...

Buf. Maine plec la Cluj. WASP. Hihihi.