30 November 2006

Suprarealiste

Asa, de Sf. Andrei (la multi ani!, stie-tata-cine) si de 1 Dec., ca tot avem vacanta trei zile, cateva momente din gama "clipesc de doua ori si tot nu pot sa cred":

Mama, blog

Mama mea, fiinta atehnica prin definitie, care deschide computerul doar ca sa se joace Solitaire (asta e o mare cucerire pentru ea!) ma intreaba zilele trecute: "ce este un blog?". Ting, ting, clipesc eu albastru...

Well, it turns out ca mama nu navigheaza pe net, dar citeste ziare. Multe. Si intr-un ziar: "blog" in sus, "blog" in jos... Imi place latura asta a parintilor mei, faptul ca inca mai vor sa invete/cunoasca. Totusi, asocierea mama- blog a fost usor suprarealista :-).

Unde dai si unde crapa

Ok, am uitat sa o spun si pe asta: cautam un programator. Cel care m-a lovit cu masina este programator, asa ca se poate spune ca "am gasit" un programator.

5 comments:

Alina said...

La mine tata a aflat primul de bloguri. De al meu, de fapt, ca sa se uite acolo la poze, ca nu ma vede foarte des :)

Zu said...

Eu nu le-am spus parintilor de blog. Cochetez cu ideea de a ii invata sa intre pe messenger, mi-e ca o sa imi "pop up" taman cand sunt mai crizata cu lucrul :-)))

Alina said...

Pai daca ii inveti sa intre pe messenger, ii inveti si cum e cu semnul ala de interzis, si ce inseamna DND si asa mai departe :)

Anonymous said...

ce inseamna dnd ca deabia mi-am pus net si habar n-am. merci

Zu said...

DND= Do Not Disturb
BRB= Be Right Back
BTW= By The Way

... cam astea sunt cele mai folosite.