21 November 2006

E marti, so what ?!

Am inceput sa-mi revin. O iau cu incetisorul, sa savurez momentul si sa nu cumva sa o dau in bara si sa ma paleasca la loc tristetile. Dar incepe sa fie ok, am iesit din gaura neagra a muncitului pe branci, proiectele incep sa se finalizeze... Moralul meu isi revine, ma simt de parca ar fi primavara (mda, si taman acum vremea s-a gasit s-o ia in jos, buf, cand la mine in cap infloresc pomii si ciripesc pasarelele) si, weird enough, astept cu nerabdare 1 dec. cand mi-am propus sa decorez casa pentru Craciun. Me liiike Christmas.

Mi-am citit si eu feeds-urile si finally am ajuns la zi cu ele. O surpriza placuta pentru starea mea de bine- aici. Mi-a picat excelent. E marti, trei ceasuri rele, bla bla, who cares???

Si cica diseara ma duc sa vad meciul. Eu??? Hmmm...Bu, darling, asta e una bucata sacrificiu pentru care vei plati scump, nici n-ai idee ce te asteapta :-).

A! Si ceva care ma nedumereste: am auzit azi in masina un fragment de anunt- concurs la Kiss FM- daca suni si dai nume celor doua personaje din spotul Orange, castigi nu-stiu-ce... Ceva nu se potriveste- personajele au deja nume: Milidge and Doig . Si atunci despre ce e concursul? Le rebotezam? Poate nu am inteles eu bine...

2 comments:

Anonymous said...

Mare problema asta cu Craciunul, m-a apucat si pe mine dupa ce am citit la mine... ;-) Nici oamenii astia cu supermarketuri nu ma ajuta, ca deja au aparut tot felul de nebunii de pus prin casa...

Cititorii cuminti primesc poze, dupa ce temini de decorat? :-)

Zu said...

E ciudat cum ti se schimba prioritatile- acum imi doresc sa-mi repare masina pana de Craciun... (vezi postul de mai sus).

Oricum, pe moment, ce stiu sigur este ca TREBUIE sa miroasa a portocale. Asociez Craciunul cu portocalele si mirosul lor. Cred ca e o chestie ramasa din comunism, cand nu se gaseau in restul anului insa nu exista Craciun sa nu primesti portocale.

:-) Cred ca daca ma intrebai atunci cand se coc portocalele, raspunsul meu ar fi fost: iarna, de Craciun... "Fructe de iarna" :-).