27 November 2006

Accident

Ok, am disparut o vreme pe motiv f important: accident de masina. Nasol. Primul meu accident de masina, desi conduc zilnic de aproape 6 ani. Groaznic. Nu am crezut ca e atat de rapid, aproape nu am avut timp sa reactionez, sau atat de socant, tremuram toata dupa aceea. :-) am iesit din masina tipand, si eu nu prea tip la oameni asa usor. In rezumat: mergeam linistita ca o floare, pe Eminescu (sens unic), fara viteza pt ca de-abia plecasem de la un stop, cand a venit o masina din stanga, de pe o straduta laterala (nu s-a oprit la semnul de cedeaza) si m-a lovit in portiera din spate, stanga. Si m-am rotit. 180 de grade. Si m-am izbit tot cu latura de la sofer de o masina parcata.

Bu a fost dragut, a venit imediat acolo si a mers cu mine la politie- a condus el ca eu eram tare socata, nu mai stiam nici numarul de la masina cand a trebuit sa completez nu-stiu-ce formular.

Ce-mi aduc aminte: masina celalta vazuta in oglinda cum a aparut brusc, faptul ca ma invarteam si nu se mai oprea, ma balanganeam in centura si ma gandeam: "chiar m-a lovit! chiar am un accident de masina! acum...it's for real!".

Nu e vina mea. E a lui, clar. I-a si luat carnetul. Dar la ce-mi foloseste? Ma doare umarul de mor (m-a apasat centura de siguranta), sunt "zdranganita" si masina mea iubita, adorata, la care Bu si cu mine ne chinuim inca sa platim rate si toate cele, e varza. Toata latura stanga. De la far pana la stop.

Acum alerg dupa constatari, cu birocratie si toate cele. Un exemplu: accidentul a avut loc pe la ora 14.30, noi am ajuns sa dam declaratia in fata politistului si sa suflam in fiole pe la 2.00 (doua!!!) noaptea. Atunci ne-a venit randul...

Am draci? Sunt socata in continuare? E putin spus.

2 comments:

Anonymous said...

Cred ca este stupid sa spun ca imi pare rau, dar imi pare cumplit de rau...
Uite, am adus portocale pentru un Craciun linistit: http://www.hermann-uwe.de/files/images/oranges.preview.jpg

Zu said...

:-) Multumesc. Acum trebuie sa mai luam cuisoare si sa le decoram (ok, promit sa fac fotografii)...