20 October 2006

?

Oare scriu numai cand vreau sa ma vaicaresc? Sau, mai grav, oare ma vaicaresc tot timpul???! Ideea asta ma ingrozeste.

Anyway, a fost ziua mea, dar cumva mult prea personala ca sa o descriu. Vine insa maine tot clanul la noi, pregatiri mari. Insa acum sunt deprimata. Vreau sa ma vaicaresc. Sau sa mananc o prajitura maaare cu multa ciocolata... Uuuu... interzis!!!

Vreau sa vina ora 4.30 sa apelez la terapia suprema in caz de depresie: shopping intens, cu caruciorul umplut pana la varf si holbat la toate nimicurile de pe fiecare raft, raftulet, raftisor...

Sunt rasfatata, stiu. Dar sunt si muncitoare, corecta, perseverenta si al naibii de serioasa. Prea serioasa, corecta, perseverenta si muncitoare. Ar trebui sa raman doar rasfatata. Sa ma DEGREVEZ (cuvant mare, cu majuscule rotunde si f. dificil de pus in practica). Nu, nu sa ma degrevez. Pur si simplu sa ma pot baza pe oamenii in numele carora imi iau angajamente. Asta ar fi o chestie de realizat. Mmmm... si ceva mai multa credibilitate??? Adica... daca de-a lungul timpului s-a dovedit ca am avut dreptate (si zau ca nu in sensul de cobe), daca spun ca nu, nu e ok, de ce nu sunt crezuta? Si trebuie sa ma duc sa "vand" ceva in care nu cred?

Of, ma duc sa vectorizez Baba Novak...(don't ask).

No comments: